top of page

Kiitos kaikille hienosta pyöräilypäivästä ja yhteisestä reilusta 200 kilometristä!

JäPy:n reilun 200 kilometrin lenkki keräsi 17 innokasta osallistujaa ajamaan yhdessä upeaan syyskesäiseen päivään. Ja kyllähän meitä tänään hemmoteltiin kelin ja myös hyvän reitin osalta. Ajaminen sujui turvallisesti ja hienosti oli Kossu meille reitin laatinut. Mukavia hiljaisia pikkuteitä ja muutama hauska töppyrä sykettä nostamassa. Räyskälässä nautimme täyttävän lounaan ihmetelleen purjelentokoneiden nousuun lähtöjä. Paluumatkaan topakka vastainen toi oman haasteensa, mutta upeasti me kaikki suoriuduimme päivän haasteesta. Noin puolelle tämän päivän kuskeista reitti oli elämän pisin, mutta sitä ei kyllä menosta huomannut. Kiitos kaikille yhteislenkeille osallistuneille kuskeille ja huoltoautoa tänään ajaneelle Tommi Ikoselle!

Kuvagalleria päivästä löytyy täältä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page