top of page

Tiina Toivonen N50 voittoon Suomen suurimmalla puolimaratonilla

Järvenpään Pyöräilijöiden Tiina Toivonen jatkoi kevättalven hiihtomenestystä nyt juoksukilpailussa. Helsinki City Run on Suomen suurin puolimaraton jossa Tiina juoksi kovalla ajalla 1:33:42 ikäsarjansa voittoon 321 naisen joukossa. (Kaikista naisista sija 21/3265). JäPy onnittelee!


Tiina kommentoi juoksua seuraavasti;

"Juoksu meni ihmeen helposti, jaksoin pitää mukavaa tahtia yllä loppuun saakka ja oikeastaan missään vaiheessa ei ollut vaikeeta. Tuuli oli kyllä kova ja otinkin aina tuulisilla osuuksilla jonkun edellä juoksevan selästä peesin. Luulen että se vähän auttoi. Ehkä talven pitkät hiihdot ja nyt keväällä tekemäni pitkät juoksut antoi hyvät pohjat tähän juoksuun, vaikka en ole tehnyt kuin muutaman kovempitahtisen juoksun. Olen myös tehnyt paljon rapputreeniä koska valmistaudun Nuts juoksuun mikä juostaan reilun viikon päästä Kuusamossa."


Mielenkiinnolla odotamme tuloksia Rukalta.


Tiinan tytär Jutta Puranen osallistui samassa tapahtumassa 5km kilpailuun kellottaen hänkin kovan ajan 0:18:10 jolla hän oli 10. nopein naisten yleisessä sarjassa 910 kilpailija joukossa. Onnea Jutta!


Helsinki City Running Dayssä nähtiin lisäksi Riitta Kilpeläinen (N50 13/321) ja Joanna Rintala (N Yl. 258/2355) puolimaratonilla sekä Matias Warsta maratonilla mutta hänen matka valitettavasti jäi kesken.Kuva Joroisten triathlonkisasta

Commentaires


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page