top of page

MIKSI LIITTYÄ SEURAAN?

JÄSENEDUT

KOSKA PYÖRÄILY YHDESSÄ ON VIELÄ HAUSKEMPAA!
 
Järvenpään Pyöräilijät ry on yksi Suomen perinteisistä pyöräilyseuroista, mutta JäPy:n seuratoiminta on vahvasti kiinni tässä päivässä. Seura on kasvanut voimakkaasti viimeisen vuoden aikana ja toiminta on laajentunut sekä maastopyöräilyyn että triathloniin. JäPy:n legendaarista kisamainetta pyrkii pitämään yllä lähes 30 aktiivikisaajaa maantiepyöräilyssä, maastopyöräilyssä sekä triathlonissa, mutta seuran perustan muodostavat tavoitteellisesti harjoittelevat aktiivikuntoilijat. Seuratoiminta JäPy:ssä on hauskaa ja pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa. Jäsenmaksu kaudelle 2021 on 40 e/hlö tai 60 e/perhe. 
 
Tervetuloa mukaan hyvään seuraan!

RAHANARVOISIA ETUJA

JA HAUSKAA SEURAA!

OSALLISTUJA SÄÄSTÄ!

JÄSENEDUT

YHTEISLENKIT

Yhteisissä harjoituksissa tapaat kokeneita pyöräilijöitä ja triathlonisteja, joilta saat hyviä vinkkejä omaan harjoitteluun.

Lue lisää

TRIATHLON

Supersuosittu JäPy Triathlonkoulu loi pohjan kasvavalle harrastaja-joukolle triatleetteja. JäPy:ssä myös juokseminen ja uiminen yhdessä on hauskempaa!

Lue lisää 

SEURA-ASUT

JäPy:n ajoasut toimittaa italialainen Sporful ja asut on hyviksi testattu niin Mallorcan kovimmissa nousuissa kuin kotimaan kosteimmissa kisoissa. 

Lue lisää

TEEMATAPAHTUMAT

200 km:n yhteislenkit, räätälöidyt spinning-tunnit, mielenkiintoiset asiantuntijaluennot ja paljon muuta! JäPy:ssä tapahtuu ympäri vuoden!

HINTAEDUT

Hyödyntämällä JäPy:n yhteistyö-kumppaneiden palveluita säästät jäsenmaksun nopeasti takaisin! 

Katso jäsenedut!

MALLORCAN LEIRIT

Mallorca on pyöräilijän paratiisi ja JäPy:n leireillä pääset helpolla tavalla nauttimaan harjoittelusta useimmiten ihanteellisissa olosuhteissa.  

HYÖDYNNÄ JÄPY:N HINTAEDUT JA SÄÄSTÄ!

 

Järvenpään pyöräilijöiden kotisali on KuntoSalus. Monipuolisen ja tilavan kuntosalin lisäksi peräti neljä ryhmäliikuntatilaa, jossa loistavat mahdollisuudet pyöräilijän tukiharjoittelulle!

 

Kysy tarkka hintaetu sähköpostilla tästä.

Pajulahti on Suomen Olympia-komitean virallinen valmennus-keskus, jonka testiasema on yksi Suomen parhaista.

 

JäPy:läiset saavat Pajulahden testipalveluista 10%:n hintaedun.

FysioAkatemian urheiluhierojiin ja fysioterapeutteihin luottavat monet JäPyläiset ja lihashuoltopalveluiden lisäksi FysioAkatemia tarjoaa mm. pyöräilijöiden oman Matrix-testin.

 

JäPyläiset saavat FysioAkatemian palveluista 10%n hintaedun.

Chebici on yksi Suomen legendaarisimmista pyöräkaupoista, josta saat laadukkaiden pyöräilytarvikkeiden lisäksi vinkkejä harrastukseen.

 

JäPy:läiset saavat Chebicistä 10% hintaedun kaikista normaalihintaisista tuotteista.

bottom of page