top of page
IMG_5025.jpg

Liity hyvään seuraan! 

Koska pyöräily yhdessä on vielä hauskempaa.

Liity hyvään seuraan!

 

Järvenpään Pyöräilijät ry on yksi Suomen perinteisistä pyörä- ja triathlonseuroista, mutta JäPy:n seuratoiminta on vahvasti kiinni tässä päivässä. Seuratoiminta on hauskaa ja harjoittelu yhdessä on vielä hauskempaa! 

Hintaetu KuntoSaluksesta

 

Järvenpään pyöräilijöiden kotisali on KuntoSalus. Monipuolisen ja tilavan kuntosalin lisäksi peräti neljä ryhmäliikuntatilaa, jossa loistavat mahdollisuudet pyöräilijän tukiharjoittelulle! Kysy tarkka hintaetu sähköpostilla tästä.

Yhteislenkit ja teematapahtumat

 

JäPy:n yhteislenkeillä tapaat kokeneita pyöräilijöitä ja saat hyviä vinkkejä välinehankinnoista ja harjoittelusta. JäPy järjestää jäsenilleen pyöränsäätöiltoja, yhteisiä kuntotestejä ja muita harrastusta tukevia teematapahtumia. 

JäPy tempo kesäkaudella

 

JäPy järjestää joka toinen keskiviikko henkilökohtaisen aika-ajon legendaarisella Kaskelantiellä. Tempo on loistava tapa mitata oman kunnon kehittymistä kesäkauden aikana. Osallistuminen on JäPy:n jäsenille maksutonta!

Triathlonin yhteisharjoitukset

 

JäPy:ssä on kymmenittäin triathlon-harrastajia vasta-alkajista SM-tason kilpailijoihin. Saat JäPy:stä hyviä vinkkejä lajiin sekä huippujoukon kivoja treenikavereita!

Laadukkaat ajoasut

 

Jäpy:n ajoasut toimittaa laadukas beligialainen Bioracer. Saat tilattua teknisesti toimivat ajoasut jäsenhintaan! Ajoasut tilataan kahdesti vuodessa tuotteiden minimitilausmäärän takia.

Liity hyvää seuraan!
Liittyminen on helppoa - täytä tietosi tähän ja klikkaa lähetä!
Jäsenmaksut 2024: 45 euroa/hlö - 70 euroa/ samassa taloudessa asuva perhe. Seuraan voivat liittyä itsenäisesti kaikki 16 vuotta täyttäneet. Alle 16 vuotiailla tulee olla huoltajien lupa liittymiseen.
Triathlon-kilpailijat, jotka edustavat JäPy:ä maksavat lisäksi 10 euron lisenssimaksun suoraan Triathlon-liitolle. Maksu suoritetaan Suomi Sportin kautta tämän ohjeen mukaisesti.  
JÄPY NOUDATTAA TOIMINNASSAAN UUTTA EUROOPAN TIETOSUOJA-ASETUSTA.  TUTUSTU JÄPY:N TIETOSUOJASELOSTEESEEN.
Voiko JäPy lähettää sinulle perinteistä postia?
Voiko JäPy lähettää sinulle sähköpostia?
Voiko JäPy lähettää sinulle tekstiviestejä?

TÄYTÄ ALLE MUIDEN LIITTYVIEN PERHEENJÄSENTEN TIEDOT

Voiko JäPy lähettää sinulle sähköpostia?
Voiko JäPy lähettää sinulle tekstiviestejä?
Voiko JäPy lähettää sinulle sähköpostia?
Voiko JäPy lähettää sinulle tekstiviestejä?

KIITOS - LIITTYMINEN ONNISTUI! Lomake tyhjenee automaattisesti hetken kuluttua.

bottom of page