top of page
Seuran historia

Pyöräilyä Uudellamaalla jo vuodesta 1973

 

Järvenpään Pyöräilijät r.y. oli 1980-luvun menestyksekkäimpiä kotimaisia pyöräseuroja ja tuolloin seura järjesti mm. Tuusulanjärven ympäriajot. 

Ajoasut

Laadukkaissa ajoasuissa ajaminen sujuu

 

Järvenpään Pyöräililijöiden ajoasut toimittaa huippulaadukas italialainen Sportful. Sportfulin laatuun luottavat lisäksemme myös muut huipputiimit - mm. Tinkoff Saxo. Ajoasujen design on aito ja alkuperäinen 80-luvun JäPy-versio. 

 

JäPyn omaan mallistoon on valittu ajopaitojen ja -housujen lisäksi mm. tuuliliivi, soft shell takki ja erilaisia asusteita. Kaikki tuotteet ovat teknistä materiaalia ja istuvuus on suunniteltu napakasti pyöräilyyn sopivaksi. Ajoasujen ensitilaus tehtiin joulukuussa 2014. Ajoasuja tilautetaan tarpeen mukaan vuoden 2015 aikana.

Johtokunta

Seuran johtokunta esittäytyy

 

Järvenpään Pyöräilijöillä ei ole palkallisia työntekijöitä, vaan seuratoiminta perustuu jäsenten vapaaehtoiseen työhön. Seuran johtokunnan tehtävä on kehittää JäPy:ä jäsentensä toiveiden ja tarpeiden pohjalta.

Toiminta-ajatus, arvot ja pelisäännöt

Modernin seuratoiminnan perusta

 

Seuratoiminnan pitää olla hauskaa ja sen tulee tarjota jäsenilleen mukavia elämyksiä upean harrastuksen parissa. Seuran johtokunta on yhdessä jäsenten kanssa määritellyt seuratoiminnan perusteet, jotka ohjaavat JäPy:n toimintaa. 

 

bottom of page