top of page
Näyttökuva 2020-5-8 kello 11.52.57.jpg
Näyttökuva 2020-4-2 kello 14.08.08.png

JäPy:n uusi ajoasutoimittaja on Bioracer

Järvenpään Pyöräilijöiden ajoasutoimittaja on vaihtunut. Uusi toimittaja on Bioracer, joka on aiemmin toimittanut JäPy:n triathlonasuja seuran jäsenille. JäPy:n aiemmalta ajoasutoimittajalta Sporfulilta päättyi edustus Suomessa joksikin aikaa ja siinä yhteydessä kartoitimme laajasti eri vaihtoehtoja. Ajovaatteiden laatu ja käyttömukavuus ovat olleet meille ratkaisevan tärkeitä, mutta myös toiminnalliset tekijät vaikuttivat lopulliseen valintaan. Bioracer tarjoaa jäsenistölle mahdollisuuden tilata tuotteet tilausjakson aikana suoraan netistä ja tarjolla on myös erilaisia maksuvaihtoehtoja.

 

Ensitilaukset on nyt tehty (huhtikuussa 2020) ja uudet asut toimitetaan kesän aikana. JäPy:lle on tilattu varastoon muutamia tuotteita, joita kannattaa kysellä seuran sähköpostin välityksellä juhannuksen jälkeen. Samalla uudistui asujen JäPy design. Tuotteet tunnistaa "jäpyläiseksi" ensi vilkaisulla, mutta mukaan on liitetty modernia muotoilua ja ajanhenkisiä elementtejä.

Bioracer on Euroopan johtava räätälöityjen pyöräilyasujen valmistaja. Muista brändeistä poiketen Bioracer hallinnoi koko toimitusketjua itse ja voi siten varmistaa tuotteiden laadun loppukäyttäjälle asti. JäPy:n ajoasumallistoon sisältyy tuotteita Prof, Raceproven ja Epic mallistoista. 

 

EPIC on Bioracerin lippulaivamallisto, jossa yhdistyy viimeisin tuulitunnelitestaus ennenkokemattomaan käyttömukavuuteen. Tuotteiden mitoitus on ns. "kisakireä".

RACE PROVEN on aktiiviharrastajan mallisto, jonka mitoitus soveltuu niin kisaajille kuin kuntoilijoillekin.

 

PROFESSIONAL on Bioracerin suosituin mallisto, jonka tuotteet ovat hinta-/laatusuhteeltaan erinomaisia. Mitoitukseltaan Professional sarjan tuotteet ovat väljimpiä, mutta eivät suinkaan mitään tuulipusseja. 

 

bottom of page