top of page

Perusteet

 

Järvenpään Pyöräilijät r.y. (JäPy) on vuonna 1973 perustettu Keski-Uudellamaalla toimiva perinteikäs pyöräilyseura. Seuran kunniakas historia tarjoaa hyvän perustan toiminnan uudelleen käynnistämiseen.

 

Järvenpään Pyöräilijöiden seuratoiminta on aktivoitu uudelleen syksyllä 2014. 

Toiminta-ajatus

 

Seuran toiminta-ajatuksena on pyöräily- ja triathlon harrastuksen edistäminen Keski-Uudellamaalla tarjoamalla mukavia elämyksiä pyöräilyn, triathlonin ja niihin liittyvien toimien parissa. 

 

Seuratoiminnan ytimen muodostavat yhteiset lenkit ja muut harjoitukset. Seura tarjoaa myös tukea kilpailutoimintaan. 

Arvot

 

Kaikkia seuran jäseniä kunnioitetaan tasa-arvoisesti, eikä seuran jäseniä luokitella kuntotason, kisamenestyksen, iän, sukupuolen, kielen, ammatin tai minkään muun ominaisuuden perusteella. 

 

 

Pelisäännöt

 

Osallistuminen seuratoimintaan on vapaaehtoista ja jäsenillä on vapaus valita seuratoiminnasta itselle sopivimmat aktiviteetit. Seura kannustaa jäseniään aktiivisuuteen ja esimerkiksi varainkeruuseen osallistuvat jäsenet hyötyvät osallistumisestaan.

 

Seuran toiminta, päätöksenteko ja varojen käyttö on avointa ja läpinäkyvää. Toiminnasta tiedotetaan aktiivisesti jäsenille. Seuratoimintaa kehitetään jäsenten tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Lähetä kehitysideoita ja toiveita seuran johtokunnalle tästä.

Toimintasuunnitelma
 

Seuran toiminta keskittyy yhteisten tapahtumien ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen, yhteislenkkeihin ja kisatoimintaan. Seuran aktiviteetit mitoitetaan käytettävissä oleviin voimavaroihin.

 

Jäsenmaksut kaudelle 2024 ovat 45,-/henkilö tai 75,-/perhe (samassa taloudessa asuvat). Triathlon-kilpailijoille 10,- lisämaksu (Triathlon-liitolle).

bottom of page