top of page

Vauhtiryhmä 25 JäPy Classicin maalissa 19.8.2023

Näyttökuva 2023-5-17 kello 13.10.52.png
JÄPY CLASSIC -PYÖRÄILYTAPAHTUMA KOKOSI JÄRVENPÄÄHÄN LÄHES 250 PYÖRÄILIJÄÄ

JäPy Classic -pyöräilytapahtuma ajettiin tänään alun sateen jälkeen kohtalaisen mukavassa kelissä Järvenpään ympäristössä. Tapahtuma käynnistyi Kalevan Kierros -pyöräilyn väliaikalähdöillä, joissa kilpailijat starttasivat kisaradalle 20 sekunnin välein. Puolen päivän aikaan matkaan lähti yhteislähtö, jossa vauhtia pitivät Suomi-pyöräilyn terävin kärki, mutta mukana matkassa oli myös monia, joille ryhmässä ajaminen tapahtui ensimmäistä kertaa. Kaikkia osallistujia kuitenkin yhdisti pyöräilyharrastus ja maalissa nähtiinkin kaikilla osallistujilla leveä hymy.

JäPy Classic yhteiskilpailun vapaaseen vauhtiin saatiin kisakireä edustus, kun lähtöviivalle asettuivat IBD:n Mikael Turunen ja Niki Birling sekä OTC:n Henrik Hakala. Tämä kolmikko lähtikin pitämään vauhtia heti alussa ja jo Nummisten mäessä kolmikko irtosi pääjoukosta mukanaan JäPy:n Peter Waenerberg ja RIDEEP:in Jussi Uitto. Toisen kierroksen jälkeen Turunen, Birling ja Hakala repäisivät irti ja jatkoivat kolmisteen kohti maalia. OTC:n Henkka Hakala joutui koville Micken ja Nikin puristuksessa ja viimeisellä kierroksella Micke pääsi irti ja ajoi lopun 15 km soolona maaliin. Henrik Hakala kiri toisena maaliin ennen Niki Birlingiä. Jussi Uitto oli neljäs ja JäPy:n Peter Waenerberg viides. 

Naisten sarjassa nähtiin tuttu voittaja, kun IBD:n Anniina Hakkarainen vei naisten kisan voiton ennen saman seuran Pauliina Lampista ja Lahden Pyöräilijöiden Karoliina Leinosta.

Classicin 75 km:n nopein kuski tänään oli AP Roiko.

Sekä miesten että naisten sarjojen 110 km voittajat kuittasivat voitostaan 300 euron rahapalkinnon. Onnittelut voittajille!
Näyttökuva 2023-8-19 kello 21.51.35.png

Vasemmalta Henrik Hakala, Mikael Turunen, Niki Birling

Näyttökuva 2023-8-19 kello 21.58.17.png

Vasemmalta Karoliina Leinonen, Anniina Hakkarainen ja Pauliina Lampinen

JäPy Classic -tapahtuma järjestettiin nyt toisen kerran ja uusi kisarata sai osallistujilta hyvää palautetta. Tapahtuma järjestettiin lähes neljänkymmenen vapaaehtoisen JäPy-jäsenen panostuksella. 

JäPy kiittää kaikkia osallistujia ja toivottaa kaikki mukaan jälleen ensi vuonna!

 
Näyttökuva 2023-8-19 kello 22.03.28.png

Classic 75 km nopein kuski AP Roiko

VAUHDIKAS VAPAA VAUHTI

Tule testaamaan loppukauden ajokunto vauhdikkaaseen vapaan vauhdin ryhmään. Ryhmän edellä starttaa etuauto ja risteyksissä on liikenteenohjaus. JäPy Classicissa vapaan vauhdin ryhmässäkin ajetaan turvallisesti liikennesääntöjen mukaisesti muun liikenteen mukana. Osallistuminen ei edellytä kilpailulisenssiä.

25 KM/H AJORYHMÄ

(vain 75 km matkalla)

Nautiskelijoiden ryhmässä on tilaisuus nauttia leppoisasta maantiepyöräilystä halki kauniiden maalaismaisemien. Ryhmään ovat tervetulleita myös aloittelevat maantiepyöräilijät, joita kokeneet ryhmäveturit opastavat tarvittaessa ryhmäajamisessa.

HAASTAVA 30 KM/H AJORYHMÄ

(vain 110 km matkalla)

Kolmenkympin ryhmässä JäPy:n kokeneet maantiepyöräilijät vastaavat vauhdin pidosta ja osallistujat pääsevät nauttimaan takuuvauhtisesta kyydistä vaihtelevilla uusmaalaisilla teillä. 

OMAAN TAHTIIN YKSIN TAI MUIDEN KANSSA

Voit nauttia kauniista maisemista hyvin opastetulla reitillä aivan omaan tahtiin yksin ajaen tai kokoamassasi ryhmässä. Matkaksi voit valita joko kaksi kierrosta (75 km) tai triplanautinnon noin 110 km. Ainoa rajoitus on reitin läpi ajaminen kuuden tunnin aikarajassa.

SAAT KAIKEN TÄMÄN!

Reittiopastus.png

SELKEÄT REITTIOPASTEET

Huoltopiste.png

HUOLTOPISTE REITIN VARRELLA

Online tulokset.png

HYVIÄ PALKINTOJA

Parking.png

TAPAHTUMAKESKUS JA PYSÄKÖINTI

Haarajoen koulu, Haarajoenkatu 2

04480 Järvenpää

Ajanotto.png

CHIP AJANOTTO

Valokuvaus.png

KUVAUSPISTE 

TAPAHTUMAKESKUKSESSA

Ensiapu.png

LÄHTÖALUEELLA

ENSIAPUPISTE

iconmonstr-time-3-240.png

LÄHTÖAIKA

Klo 12.00

Ruokailu.png

MAKSUTON RUOKAILU TAPAHTUMAKESKUKSESSA

Raatoauto.png

KULJETUS TEKNISEN VIAN SATTUESSA

Meksu.png

LÄHTÖALUEELLA TEKNISTÄ APUA

Reitti.png

LÄHTÖPAIKKA

Vanha Lahdentien ja Pihlajatien risteys

(Pihlajatie 24, 04480 Järvenpää

bottom of page