Näyttökuva 2020-10-6 kello 10.05.41.pn

Tervetuloa JäPy 200 km yhteislenkille 11.9.2021!

JäPy 200+ yhteislenkki ajetaan lauantaina 11.9.2021 mukavalla reitillä Kanta-Hämeen ja Keski-Uusimaan maisemissa. Huonon kelin sattuessa, lenkki ajetaan 12.9.2021.

 

Näyttökuva 2021-8-11 kello 15.10.25.png
Ajoryhmät

Osallistujamäärästä riippuen jakaudumme lähtiessä sopivan kokoisiin ajoryhmiin. Ryhmät etenevät samaa vauhtia muutaman sadan metrin etäisyydessä toisistaan huoltoauton seuratessa viimeisen ryhmän perässä. Ryhmän vaihtaminen on mahdollista tauoilla. 

Aikataulu

Lähdemme Chebiciltä matkaan kello 8.00. Lenkin keskinopeus tulee olemaan noin 30 km/h. Nautimme lämpimän lounaan Lammilla (Myllyn Kuppi & Kakku). Lounas (hinta noin 10 euroa) pitää varata ilmoittautumisen yhteydessä ja lounaan hinta peritään kaikilta ilmoittautujilta. Palaamme Chebicille illalla noin klo 18.30.

Huoltoauto

Perässämme seuraa koko reitin ajan huoltoauto, jonne voi pakata mukaan varakiekot ja omat lisävarusteet yhdessä kassissa tai repussa. Huoltoautosta löytyy perustyökalut ja jalkapumppu. Hätätilanteessa huoltoauton kyytiin mahtuu kaksi polkijaa.

Varusteet

Ajoasuksi suosittelemme: ajopaita ja -housut, aluspaita, irtohihat, irtolahkeet ja tuuliliivi. Jos varustekaapista löytyy sadetakki, sekin kannattaa pakata matkalle mukaan. Jokaisella tulee olla renkaanvaihtovälineet ja pari sisärengasta. Pitkälle lenkille kannattaa varata hyvin energiaa (geelejä, patukoita, banaaneja, suklaata tms.) mukaan. Ekstrakamppeet kulkevat kätevästi mukana huoltoauton kyydissä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lenkille joko Järvenpään pyörälenkit Facebook-sivun kautta tai sähköpostitse. Tämä yhteislenkki on tarkoitettu JäPy:n jäsenille ja jäseniksi syksyn aikana liittyville. 

Kustannukset ja vastuut

JäPy vastaa lenkin reitin suunnittelusta, lenkin vetämisestä ja huoltoauton kustannuksista. Jokainen osallistuu lenkille omalla vastuullaan ja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Kertaa ryhmässä ajamisen pelisäännöt täältä.

 

Jokainen maksaa itse oman lounaansa ja ostoksensa matkan varrella.