top of page
Näyttökuva 2022-9-1 kello 11.16.25.png

Tervetuloa JäPy 200 km yhteislenkille 10.9.2022!

JäPy:n perinteinen reilun 200 km:n yhteislenkki ajetaan lauantaina 10.9.2022 Räyskälän reitillä. Reitti polveilee halki upeiden Kanta-Hämeen maisemien Räyskälän lentokeskukseen, jossa nautimme lounaan. Räyskälästä jatketaan etelään kohti Läyliäisiä ja Kytäjää. Pitkä yhteislenkki soveltuu kaikille kesän aikana yhteislenkeille osallistuneille jäpyläisille, mutta pitkään lenkkiin on hyvä varautua parilla rennolla päivällä, jotta voimat riittävät. Tervetuloa mukaan! 

 

Näyttökuva 2022-9-1 kello 11.42.47.png
Ajoryhmät

Osallistujamäärästä riippuen jakaudumme lähtiessä sopivan kokoisiin ajoryhmiin. Ryhmät etenevät samaa vauhtia muutaman sadan metrin etäisyydessä toisistaan huoltoauton seuratessa viimeisen ryhmän perässä. Ryhmän vaihtaminen on mahdollista tauoilla. 

10.9.2022 LENKILLÄ EI POIKKEUKSELLISESTI OLE HUOLTOAUTOA KÄYTÖSSÄ!

Aikataulu

Lähdemme Chebiciltä matkaan kello 8.00. Aikaisempina vuosina tämän lenkin keskinopeus on vaihdellut välillä 30-33 km/h. Nautimme lämpimän lounaan Räyskälän lentokeskuksessa (pasta bolognese buffa). Lounas (hinta noin 10 euroa) pitää varata ilmoittautumisen yhteydessä ja lounaan hinta peritään kaikilta ilmoittautujilta. Palaamme Chebicille illalla noin klo 18.30.

Huoltoauto

Perässämme seuraa koko reitin ajan huoltoauto, jonne voi pakata mukaan varakiekot ja omat lisävarusteet yhdessä kassissa tai repussa. Huoltoautosta löytyy perustyökalut ja jalkapumppu. Hätätilanteessa huoltoauton kyytiin mahtuu kaksi polkijaa.

Varusteet

Ajoasuksi suosittelemme: ajopaita ja -housut, aluspaita, irtohihat, irtolahkeet ja tuuliliivi. Jos varustekaapista löytyy sadetakki, sekin kannattaa pakata matkalle mukaan. Jokaisella tulee olla renkaanvaihtovälineet ja pari sisärengasta. Pitkälle lenkille kannattaa varata hyvin energiaa (geelejä, patukoita, banaaneja, suklaata tms.) mukaan. Ekstrakamppeet kulkevat kätevästi mukana huoltoauton kyydissä. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lenkille joko Järvenpään pyörälenkit Facebook-sivun kautta tai sähköpostitse. Tämä yhteislenkki on tarkoitettu JäPy:n jäsenille ja jäseniksi syksyn aikana liittyville. 

Kustannukset ja vastuut

JäPy vastaa lenkin reitin suunnittelusta, lenkin vetämisestä ja huoltoauton kustannuksista. Jokainen osallistuu lenkille omalla vastuullaan ja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Kertaa ryhmässä ajamisen pelisäännöt täältä.

 

Jokainen maksaa itse oman lounaansa ja ostoksensa matkan varrella.

bottom of page