JäPy 200+ yhteislenkki ajetaan tutulla reitillä 12.9.2020 - tervetuloa mukaan!

JäPy 200+ yhteislenkki ajetaan lauantaina 12.9.2020 perinteisellä reitillä Kanta-Hämeen ja Keski-Uusimaan maisemissa. Räyskälässä nautitaan perinteinen Bolo-lounas, jonka jälkeen suunnataan takaisin kohden Järvenpäätä. JäPy 200+ lenkki on maksuton kaikille JäPy:n jäsenille - kaikki muut voivat osallstua lenkille 40 euron korvausta vastaan. Osallistumismaksulla saa JäPy:n jäsenyyden sekä tälle että ensi vuodelle ; )

 

Ajoryhmät

Osallistujamäärästä riippuen jakaudumme lähtiessä sopivan kokoisiin ajoryhmiin. Ryhmät etenevät samaa vauhtia muutaman sadan metrin etäisyydessä toisistaan huoltoauton seuratessa viimeisen ryhmän perässä. Ryhmän vaihtaminen on mahdollista tauoilla. 

Varusteet

Ajoasuksi suosittelemme: ajopaita ja -housut, aluspaita, irtohihat, irtolahkeet ja tuuliliivi. Jos varustekaapista löytyy sadetakki, sekin kannattaa pakata matkalle mukaan. Jokaisella tulee olla renkaanvaihtovälineet ja pari sisärengasta. Pitkälle lenkille kannattaa varata hyvin energiaa (geelejä, patukoita, banaaneja, suklaata tms.) mukaan. Ekstrakamppeet kulkevat kätevästi mukana huoltoauton kyydissä. 

Aikataulu

Lähdemme Chebiciltä matkaan kello 8.00. Lenkin keskinopeus tulee olemaan noin 30 km/h. Pysähdymme huoltoasemilla ainakin kahdesti päivän aikana ja lounaan nautimme reitin puolen välin paikkailla Räyskälän lentokeskuksessa. Lounas (hinta noin 10 euroa) pitää varata ilmoittautumisen yhteydessä. Palaamme Chebicille illalla noin klo 18.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lenkille joko Järvenpään pyörälenkit Facebook-sivun kautta tai sähköpostitse. Tämä yhteislenkki on tarkoitettu JäPy:n jäsenille ja jäseniksi syksyn aikana liittyville.

Reitti

Kuva reittikartasta yllä (klikkaa suuremmaksi) ja linkki Garmin reittiin tässä.

Huoltoauto

Perässämme seuraa koko reitin ajan huoltoauto, jonne voi pakata mukaan varakiekot ja omat lisävarusteet yhdessä kassissa tai repussa. Huoltoautosta löytyy perustyökalut ja jalkapumppu. Hätätilanteessa huoltoauton kyytiin mahtuu kaksi polkijaa.

Kustannukset ja vastuut

JäPy vastaa lenkin reitin suunnittelusta, lenkin vetämisestä ja huoltoauton kustannuksista. Jokainen osallistuu lenkille omalla vastuullaan ja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Kertaa ryhmässä ajamisen pelisäännöt täältä.

 

Jokainen maksaa itse oman lounaansa ja ostoksensa matkan varrella.

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon