top of page

Aktiivista toimintaa ympäri vuoden.

 

Järvenpään pyöräilijöiden toiminta keskittyy yhteisten tapahtumien ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen, yhteislenkkeihin ja kisatoimintaan. Toimintaa kehitetään jäsenten ehdoilla ja jäsenten toiveiden pohjalta. 

Yhteislenkit

Yhteislenkit on tarkoitettu ensisijaisesti seuran jäsenille, mutta kaikki ryhmässä ajamisesta voivat lenkeille osallistua. Yhteislenkkien lähtöpaikkana toimii alueen paras pyöräkauppa Chebici. 

Lue lisää yhteislenkeistä.

Kilpailutoiminta

Järvenpään pyöräilijöiden kisatiimin muodostaa yli 15 aktiivista kuntokilpailijaa, jotka kisaavat maantiepyöräilyn Elite-, Kilpa- ja ikämiessarjoissa sekä maastopyöräsarjoissa. Lisäksi muutama seuran edustaja kisaa triatlonissa.

Lue lisää kilpailutoiminnasta.

Valmennus

Seura tukee jäsentensä harrastusta tarjoamalla perustietoa valmennuksesta ja harjoittelusta. Tavoitteena seuralla on luoda tietopankki, josta jäsenet voivat valita omaan kuntotasoonsa sopivia harjoitteita. 

Saliharjoittelu

Järvenpään pyöräilijöiden kotisali on Kuntokeskus Salus, jossa jäsenet harjoittelevat ympäri vuoden. Salukselta saat asiantuntevaa ohjausta omaan saliharjoitteluun ja salikuntoilun aloittaminen on helppoa ja hauskaa.

Erikoislenkit
Maastopyöräily

Syksyinen yli 200 km:n lenkki syksyllä 2014 huoltoautoineen oli monelle pisin lenkki koskaan. Seura järjestää myös muita erikoislenkkejä: cyclocrossia Keskuspuistossa, maastopyöräilyä Sipoonkorvessa ja sisäratapyöräilyä Liikuntamyllyssä. 

Valtaosa seuran jäsenistä pyöräilee myös maastossa ja erityisesti maantiekauden päätyttyä toteutetaan yhteislenkkejä maastossa. Reittioppaina ja lenkkien vetäjinä toimivat seudun parhaat polut tuntevat spesialistit. 

Mallorcan leirit
Triathlon

Seura järjestää omatoimimatkoja Mallorcalle keväisin ja syksyisin. Mallorca on pyöräilijän paratiisi ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet kauden aloitukseen ja päätökseen.  

Muutama seuralainen kilpailee aktiivisesti myös triathlonissa ja järjestää mm. yhteisharjoituksia uimahallissa.

bottom of page