top of page
Ruukki_triathlon_banneri1.png
HUOM! TÄLLÄ SIVULLA VUODEN 2024 TIEDOT!

Reitit

Uintireitit

Uintiosuudelle lähtö tapahtuu Kellokosken uimarannan välittömästä läheisyydestä rolling startina. Uintiosuus uidaan hitaasti virtaavassa Keravanjoessa. Virtausta ei käytännössä huomaa uidessa. 

Kilpailureitillä verryttely on ehdottomasti kielletty, kun kilpailu on käynnissä. Uintireitti suljetaan ennen ensimmäistä lähtöä. Tämän jälkeen joessa verryttely on kielletty. 

Uintireitti kierretään vastapäivään ja pojut jäävät aina vasemmalle puolelle. Kaikilla matkoilla uintireitti kierretään kerran. Ruukin erikoisessa ja yritystriathlonissa uintireitti on lyhennetty.

Keskimäärin veden lämpötila kyseiseinä ajankohtana Keravanjoessa on n. 17 astetta.

Uinnin aikana saat pysähtyä ja ottaa esimerkiksi tukea turvaveneestä, suppilaudasta tms. Suoritus katsotaan kuitenkin keskeytyneeksi, jos nouset veneen kyytiin. Uintia turvaamassa on useita toimitsijoita venein ja suppilaudoin. 

Sprintin uintireitti

Ruukin erikoisen ja yritysviestin uintireitti

uinti_ruukki_750m.png
uinti_ruukki_250m.png
Majatie.jpg

Pyöräreitti

Pyöräilyreittä ei ole suljettu muulta liikenteeltä kisan aikana, joten pyöräreitillä on noudatettava erityistä tarkkaavaisuutta. Pyöräreitillä on paljon liikenteenohjaajia pyöräilijöiden matkaa turvaamassa. Risteyksissä liikenteenohjaajat pysäyttävät tarvittaessa muun liikenteen ja varmistavat kilpailijoille esteettömän pääsyn. Ole silti tarkkaavainen. Pyöräreitti kulkee hjljaisilla tieosuuksilla maalaismaisemissa.  Pyöräreitti on kauttaaltaan hyväpintainen ja nopea.

 

Kaikki sarjat ovat peesikiellettyjä. Ero edellä ajavaan pyöräilijään täytyy olla vähintään 10 metriä. Myös rinnakkain ajaminen on kielletty.

Pyöräreitti on kaikilla matkoilla sama ja kierretään yhden kerran.

Pyöräreitti_ruukki_20km_edited.jpg
chebici_38x258mm.jpg

Juoksureitti

Juoksureitti kulkee Kellokosken ruukki- ja sairaala-alueella. Juoksureitti on maastoltaan kumpuileva ja reitillä on paljon nähtävää. Juoksureitti on kaikilla matkoilla sama ja kierretään kerran. Juoksureitti päättyy kisakylään, jossa sinua odottaa mahtava kannustus ja karnevaalitunnelma!

WC:t sijaitsevat vaihtopaikan läheisyydessä ja ovat käytettävissä kaikkien osuuksien vaihtojen yhteydessä.

Juoksureitti_ruukki_5km_edited_edited_edited_edited.jpg
HOKA_Blue_Spot_CMYK.jpg
bottom of page