top of page

JäPy:n Mika Övermark voittoon omassa ikäryhmässään – Waenerberg ja Vuorimaa myös podiumille Turussa tänään!

Simo Klimsheffskij'n muistoajo ajettiin tänään 28.4. hyvissä olosuhteissa Turun kupeessa Hirvisalossa. Kilpailu kiertää muutaman kilometrin rataa, jonka kohokohta on nousu Toijaistenmäelle. Yksinkertaiselta kuulostava, mutta erittäin hapokas kilpailu.

JäPy:n Joonas Lepistö ajoi jälleen KAT2 luokassa tasaisen ajon sijoittuen sijalle 11.

Master1 lähdössä oranssinutuilla oli hyvä edustus, kun Peter Waenerberg (M40), Mika Övermark (M45), Harri Vuorimaa (M45), Arjo Kaarre (M50) ja Jukka Vanninen (M50) asettuivat viivalle.

Kaliforniassa kovassa treeniseurassa kisakuntonsa viimeistellyt Peter Waenerberg ajoi ensi kisassaan koko lähdön ja oman sarjansa toiseksi. Peter oli mukana kilpailun kolmannella kierroksella viiden kuskin irtiotossa, joka ajoi maaliin asti.

JäPy:n jäätävä jauhaja Mika Övermark avasi podiumitilinsä oman ikäryhmänsä voitolla ja määrätietoisesti treenannut Harri Vuorimaa ajoi hienosti sijalle kaksi. Arjo Kaarre oli oman ikäryhmänsä neljäs ja Jukka Vanninen joutui tänään jättämään leikin kesken. Onnittelut kaikille JäPy:läisille hyvistä suorituksista!

Kaikki kisatulokset täällä

Järvenpään Pyöräilijät kiittää kilpailun järjestänyttä Turun Urheiluliittoa laadukkaasta kisatapahtumasta.

Vasemmalta Arjo Kaarre, Mika Övermark, Jukka Vanninen, Harri Vuorimaa ja Peter Waenerberg. Joonas Lepistö ei ehtinyt ryhmäkuvaan mukaan.