top of page

JäPy ja IK-32 järjestävät yhdessä GRAVEL CAMP 2023 tapahtuman! Tervetuloa mukaan!

Gravel Camp on seurojen jäsenille tarkoitettu sosiaalinen tapahtuma, jossa on tarkoitus tutustua uusiin ihmisiin ja reitteihin. Ajovauhti on maltillista PK-vauhtia (~23-24km/h) ja porukasta ei tietenkään tiputeta ketään. Liian innokasta vauhtileikittelyä ryhmän keulalla paheksutaan ensin hiljaisesti ja sitten hiukan kovempaa, jos joku / jotkut haluavat irtaantua ajamaan omaa vauhtiaan niin siitä on selvästi sovittava, mutta pääjoukko ajaa aina tasaista vauhtia. Tämä ei ole seurojen välinen kisa!


Vaikka leiri on kaksipäiväinen tapahtuma, sille on mahdollista osallistua myös vain toisena päivänä. Molempina päivinä ajoaika on nelisen tuntia, lisäksi pysähdymme kahville vaihtamaan kuulumisia. Reittisuunitelmat julkaistaan osallistujille ennalta lähempänä tapahtumaa.


Tapahtumaan osallistujille vahva suositus pukukoodista on seuran ajoasu. Jos olosuhteisiin sopivaa seurapaitaa ei kuitenkaan ole, niin se ei missään tapauksessa ole este osallistua tapahtumaan!

Päivä 1 (lauantai 14.10.2023)

Päivästä vastaa JäPy.

Lähtöpaikka on pyöräliike Chebicin edustalta, osoite Vanha yhdystie 2, 04430 Järvenpää. Chebicin edustalla on parkkipaikkoja ja lisää pysäköintitilaa löytyy läheisen Teboilin pihalta (Kinnarinkatu 4, 04430 Järvenpää). Reitille startataan kello 10.00

Reitti suuntautuu Mäntsälään jossa pidetään kahvitauko.

Päivä 2 (sunnuntai 15.10.2023)

Päivästä vastaa IK-32.

Lähtöpaikka on kuntokeskus Gymstonen edustalta, osoite Ruukintie 18, Kivenlahti. Reitille startataan kello 10:00.

Reitti suuntautuu kohti Porkkalan hiekkateitä, reitti ja kahvipaikka täsmentyvät tapahtumaa edeltävällä viikolla.


Jos sääennuste ennen viikonloppua näyttää jatkuvalta sateelta niin sitten perumme lenkin / lenkit. Tästä ilmoitetaan erikseen ennen tapahtumaa.


Ilmoittaudu mukaan nyt heti Facebookissa JäPy:n pyörälenkit sivustolla.

留言


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page