top of page

JäPy järjestää maastopyöräkoulun lapsille kesän aikana

Järvenpään Pyöräilijät ry. järjestää maastopyöräkoulun lapsille. Kurssin aloitus on 1.6.2020 klo 18:00 – Oinaskadun koululla. MTB-koulua ajamme yhteensä 6 kertaa (1.6, 8.6, 15.6, 3.8, 10.8 ja 17.8.2020). Jokainen ajokerta kestään noin 1,5 tuntia.

Harjoittelemme ajotaitoja Järvenpään lähimaastoissa, jotka tulevat varmasti tutuksi kaikille kurssilaisille. Kurssilla tutustutaan käytännön läheisesti maastopyöräilyyn ja opitaan maastopyöräilyn tekniikkaa. Maastopyöräkurssin ohjelma on suunnattu noin 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Osallistujan tulee osata ajaa polkupyörällä. Kypärä ja ajolasit ovat pakollinen varuste. Polkupyörän tulee olla maastokelpoinen ja varustettuna riittävän pienellä välityksellä. Napavaihteisten pyörien välitys on osoittautunut liian raskaaksi ja tämä on aiheuttanut ylimääräistä harmia kurssilaiselle.

Kurssin vetäjinä toimivat JäPy:n kokeneet maastopyöräilijät Antti Hongisto ja Marko Jäntti. Ohjaajina toimivat myös Iiro Jäntti sekä Riku Karjalainen.

Kurssille osallistutaan omalla vastuulla ja osallistujien tulee varmistaa oma vakuutusturva. Järvenpään Pyöräilijät ry ei vastaa mahdollisista vahingoista, eikä kurssilaisia ole vakuutettu seuran toimesta. Maastopyöräkurssin hinta on 50 €, johon sisältyy 6 ajokertaa, MTB-koulu paita sekä juomapullo. Sitovat ilmoittautumiset sekä vanhempien yhteystiedot sähköpostilla viimeistään 25.5.2020 mennessä jarvenpaanpyorailijat@gmail.com. Kurssille otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kurssi laskutetaan ensimmäisen tunnin jälkeen. Kurssilaisille lähetetään lisätietoa sähköpostilla ennen kurssin alkua.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan! Järvenpää on mahtava paikka maastopyöräilylle!

Ilmoittaudu heti ja varmista paikka kurssille – vain 20 nopeinta mahtuu mukaan.

Lisätiedot: Antti Hongisto, 0400 700975

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page