top of page

JäPy:llä vaisu viikonloppu ikäluokkien Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Ahvenanmaalla

Åland Event järjesti yhdessä Suomen Pyöräilyn kanssa ikäluokkien Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Ahvenanmaalla viikonlopun aikana. Lauantaina kisattiin aika-ajot ja sunnuntaina yhteislähtökilpailut. Ennakko-olettamuksista poiketen kisarata ei ollutkaan tasainen, vaan sisälsi pitkiä hivuttavia nousuja. Mutta pääosaan nousi navakka, puuskainen ja poukkoileva pohjoistuuli, joka puhalsi koko kisakierrokse lähes suoraan sivulta.

JäPyn osalta kisaviikonlopun parhaista tuloksista vastasi Antti Mäkelä ajamalla aika-ajoradan kuudenneksi nopeiten ja kirimällä maantiekilpalussa sijalle viisi. Pasi Karjalainen sijoittui omassa M50 ikäryhmässään maantiekilpailun sijalle kymmenen ja jutun kirjoittaja Beni Kauhanen ikäryhmän M55 kisassa sijalle 16. Mika Kariluoto ja Stefan Sirkiä keskeyttivät omat kisansa. Vaikka kilpailijamäärät Ahvenanmaalla olivat pieniä, oli taso Suomen Mastercupiin verrattuna korkeampi. Kisaviikonlopun aikana ruotsalaiset ja norjalaiset ajoivat omalla tasollaan ja muutamaa lähtöä lukuun ottamatta sanelivat kisojen kulun.

Suomalaisista kuskeista podium-suoritukseen ylsivät Kari Pajanne, Bertel Niemi, Matti Tanttu, Reijo Munne, Samppa Nissinen ja Antti Tuukkanen. Onnittelut kaikille sijoittuneille hyvistä suorituksista ja isot kiitokset Åland Eventille hyvin toimineista kisajärjestelyistä! Ahvenanmaa osoittautui mukavaksi pyöräilykohteeksi; tiet olivat erittäin hyväkuntoisia, liikenne rauhallista ja merimaisemat huikean hienoja!

JäPy:n Antti Mäkelä starttaamassa sunnuntain yhteislähtökilpailuun.

Aika-ajokilpaiun mitalisteja palkintojen jaon jälkeen. Vasemmalta Kari Pajanne, Matti Tanttu, Reijo Munne, Bertel Niemi ja Samppa Nissinen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page