top of page

Kati Jokio ja Antti Mäkelä tämän kauden Kaskelantien tempon kovimmat kuskit!

Viimeinen JäPy tempo tämän kauden osalta ajettiin keskiviikkoiltana Kaskelantiellä. Kauden 2017 JäPy tempo ajettiin joka toinen keskiviikko yhteensä yhdeksän kertaa. Kauden ajokelit olivat koleat; kylmimmillään ilma oli toukokuussa vain kaksi astetta ja "kuumimmillaan" kesäkuun alussa 20 astetta. Yhtään ajokertaa ei kuitenkaan kelin takia jouduttu peruuttamaan. Kauden aikana starttasi yhteensä 41 kuskia, joista 9 naisia.

Kauden aikana naisten Kaskelantien kaikkien aikojen ennätys rikottiin, kun Kati Jokio kellotti ajan 15:48 (39,97 km/h) 5.7.2017. Edellinen naisten ennätys oli Heljä Korhosen nimissä (15:54). Miesten kauden ennätyksen ajoi 30.8.2017 Antti Mäkelä 13:20 (45,00 km/h). Antin aika oli Kaskelantien kaikkien aikojen kuudenneksi nopein. Tämän kauden tulostaulukko on tässä.

Kiitos kaikille tempoon tällä kaudella osallistuneille ja erityisesti ajanottajille!

JäPy:läisiä Kaskelantiellä aika-ajon jälkeen 7.6.2017

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page