Tuusulanjärvi Triathlon 2017 on loppuunmyyty!


Kotimaisen triathlonkauden avauskilpailu järjestetään Järvenpäässä sunnuntaina 4.6.2017. Kilpailu on nyt lähtöpaikkojen osalta loppuunmyyty.

Kilpailu järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin Järvenpään Pyöräilijöiden toimesta. Tapahtuman sujuvuuden ja turvallisuuden varmistaa lähes 100 kokenutta JäPyläistä, joita ilman tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista.

Seuran puheenjohtajana on toiminut vuodesta 2014 lähtien Tommi Ikonen. ”JäPy on kasvanut toiminnan uudelleen aktivoitumisen jälkeen noin 200 jäsenen seuraksi lyhyessä ajassa. JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun suunnittelu aloitettiin jo loppukesällä 2016. Osana toiminnan vakiinnuttamista jaamme vastuuta kasvattamalla vapaaehtoisten määrää antamalla innostavia vastuita. Olen erittäin iloinen, että seurasta löytyi henkilö, Jukka Erkkilä, joka otti päävastuun kilpailuiden järjestelyistä”.

”Järvenpään Pyöräilijöiden kahta viimeisintä toimintavuotta kuvaa aktiivinen kasvu ja positiivinen kehittyminen. Yhdessä tekeminen, avoimuus ja jäsenten tarpeiden tasapuolinen kuuntelu ovat edellytys hyvän yhteishengen muodostumiselle. Ratkaisevan taloudellisen avun tapahtuman järjestämiseen saamme yritysyhteistyökumppaneiltamme”, jatkaa Tommi Ikonen.

Kun seuran hallitus oli päättänyt järjestää triathlonkilpailut kesällä 2017, Jukka Erkkilä aloitti reittikarttojen suunnittelut ja yhteistyökumppaneiden hankinnan. Myös JäPyn kotisivuille avattiin omat kilpailusivut.

”On ollut hienoa huomata kuinka paikalliset yrittäjät lähtivät mukaan jo ensimmäisestä vuodesta lähtien. Neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa on käyty silmällä pitäen useamman vuoden yhteistyötä. Kilpailua on tarkoitus kasvattaa tulevina vuosina osaksi Järvenpään perinteisiä kesätapahtumia. Järvenpään keskustan ulkopuolella Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Vanhankylänniemi on oikea triathlon-harrastajan paratiisi! Tuusulanjärvi lämpenee keväällä nopeasti ja soveltuu uintiosuuteen erinomaisesti”, Jukka hehkuttaa.

Takana siintää Tuusulanjärvi, edustalla Kartanon kahvila sekä ravintola

Juoksua voi seurata lähietäisyydeltä esimerkiksi Vanhankylänniemen kartanolta.

”Kilpailu on loppuunmyyty eikä markkinointia itse kilpailun suhteen ole tarvinnut tehdä. Tällä hetkellä keskitämme viestinnän siihen että saisimme paikalle mahdollisimman paljon yleisöä. Kilpailun a