top of page

Tuusulanjärvi Triathlon 2017 on loppuunmyyty!


Kotimaisen triathlonkauden avauskilpailu järjestetään Järvenpäässä sunnuntaina 4.6.2017. Kilpailu on nyt lähtöpaikkojen osalta loppuunmyyty.

Kilpailu järjestetään pääosin vapaaehtoisvoimin Järvenpään Pyöräilijöiden toimesta. Tapahtuman sujuvuuden ja turvallisuuden varmistaa lähes 100 kokenutta JäPyläistä, joita ilman tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista.

Seuran puheenjohtajana on toiminut vuodesta 2014 lähtien Tommi Ikonen. ”JäPy on kasvanut toiminnan uudelleen aktivoitumisen jälkeen noin 200 jäsenen seuraksi lyhyessä ajassa. JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailun suunnittelu aloitettiin jo loppukesällä 2016. Osana toiminnan vakiinnuttamista jaamme vastuuta kasvattamalla vapaaehtoisten määrää antamalla innostavia vastuita. Olen erittäin iloinen, että seurasta löytyi henkilö, Jukka Erkkilä, joka otti päävastuun kilpailuiden järjestelyistä”.

”Järvenpään Pyöräilijöiden kahta viimeisintä toimintavuotta kuvaa aktiivinen kasvu ja positiivinen kehittyminen. Yhdessä tekeminen, avoimuus ja jäsenten tarpeiden tasapuolinen kuuntelu ovat edellytys hyvän yhteishengen muodostumiselle. Ratkaisevan taloudellisen avun tapahtuman järjestämiseen saamme yritysyhteistyökumppaneiltamme”, jatkaa Tommi Ikonen.

Kun seuran hallitus oli päättänyt järjestää triathlonkilpailut kesällä 2017, Jukka Erkkilä aloitti reittikarttojen suunnittelut ja yhteistyökumppaneiden hankinnan. Myös JäPyn kotisivuille avattiin omat kilpailusivut.

”On ollut hienoa huomata kuinka paikalliset yrittäjät lähtivät mukaan jo ensimmäisestä vuodesta lähtien. Neuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa on käyty silmällä pitäen useamman vuoden yhteistyötä. Kilpailua on tarkoitus kasvattaa tulevina vuosina osaksi Järvenpään perinteisiä kesätapahtumia. Järvenpään keskustan ulkopuolella Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Vanhankylänniemi on oikea triathlon-harrastajan paratiisi! Tuusulanjärvi lämpenee keväällä nopeasti ja soveltuu uintiosuuteen erinomaisesti”, Jukka hehkuttaa.

Takana siintää Tuusulanjärvi, edustalla Kartanon kahvila sekä ravintola

Juoksua voi seurata lähietäisyydeltä esimerkiksi Vanhankylänniemen kartanolta.

”Kilpailu on loppuunmyyty eikä markkinointia itse kilpailun suhteen ole tarvinnut tehdä. Tällä hetkellä keskitämme viestinnän siihen että saisimme paikalle mahdollisimman paljon yleisöä. Kilpailun ajankohdan valitseminen osui tällä kertaa nappiin”, Jukka toteaa lopuksi.

Jukka Erkkilä ja Timo Kokko (Kokkens.fi) kisakeskuksessa suunnittelupalaverin jälkeen.

JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin yhteydessä tullaan järjestämään kaikille avoimia mahdollisuuksia liikkumiseen. Vanhankylänniemi on loistava paikka viettää mukavaa kesäsunnuntaita kilpailua seuraten. Perheen pienimmille on tarjolla mm. pomppulinna ja aikuisemmille mm. ohjattua liikuntaa, joka sopii erittäin hyvin myös kilpailijoille alkulämmittelynä. Uintiosuuden jälkeen yleisöllä on mahdollisuus myös kokeilla Tuusulanjärven purjelautailijoiden sup-lautoja.

Kilpailun teknisestä oppaasta julkaistaan uusi versio Vapun jälkeen. Lopullinen versio, jossa ovat kaikki tärkeimmät kilpailun kulkuun vaikuttavat tiedot, julkaistaan noin viikkoa ennen kilpailua. Teknisen oppaan sekä kilpailuun liittyvät tiedot löytät täältä.

Paikan päällä tunnelmaa on luomassa ja kisan käänteistä yleisöä viihdyttämässä lammilainen Mikko Reitti. Aiempina vuosina Oikea Reitti Oy on tuottanut kuulutus- ja äänentoistopalveluja esimerkiksi seuraaviin tapahtumiin: Rukan MC-avaus vuosina 2014–2016, Salpausselän kisat v. 2016, sekä viimeisimpänä Lahden MM-kisat v. 2017.

Mikko Reitti ja komeat hiukset Lahden MM-kilpailujen palkintojen jaossa, jossa Iivo Niskanen sai MM-kultamitalinsa. Kuva by Jesse Väänänen

Jonoon voi ilmoittautua laittamalla viestiä joko seuran kotisivujen kautta tai suoraan sähköpostitse jarvenpaanpyorailijat(at)gmail.com.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille tuestanne - järjestetään yhdessä kaikkien aikojen triathlon-kauden aloitus! Ilman teidän tukeanne tämän kilpailun järjestäminen ei olisi ollut mahdollista!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page