top of page

JäPy erottui Keravan Kevätpolkaisussa

Viikonloppuna isot pojat ja tytöt kilpailivat Tampereella, jossa eilen ajettiin Killin Kaivin kortteliajo ja tänään yksi kovimmista maantiepyöräilyn kisoista Rosendahl GP Pyynikinharjulla. Pyynikinharjun rataan pääsee tutustumaan virtuaalisesti tästä videosta, josta saa hyvä käsityksen, kuinka riemuisasta kinkareesta on kyse. Tommi Ikonen oli mukana molempina päivinä Elite-sarjassa ja Mauri Konttila Kilpasarjassa Pyynikinharjulla tänään. Tommi sai hyvät MK-harjoitukset, mutta jalka olisi Tommin oman kertoman mukaan voinut toimia vielä paremmin. Mauri rutisteli Kilpasarjassa hienosti pääjoukon mukana ja ylitti maalilinjan sijalla 32. Tarkat tulokset täällä.

Keravalla kisattiin tänään naapuriseuramme Zeuksen hienosti järjestämässä Kevätpolkaisu-kuntoajossa, johon osallistui peräti 17 Jäpyläistä. Kylläpä oli hieno tunne ajaa lämmittelyajo kisapaikalle aurinkoisessa alkukesän aamussa, kun oranssipaitoja oli runsaasti rinnalla. Jäpyläiset saivat lähtöviivalle arvoseuraa, kun pääministeri Alexander Stubb asettui mukaan matkaan. Ja ensimmäisen kierroksen ajon jälkeen JäPy oli herättänyt Stubbin huomion, kun hän kysyi, mistä tämä JäPy oikein tulee? Ja mehän kyllä kerrottiin!

Maaliviivan tänään kolmantena ylitti upeasti meidän seuran Mika Kariluoto! Voiton vei Kimmo Kananen ja kakkossijan Tomi Paavola HyPy:n Skins-tiimistä. Hieno suoritus Mikalta tänään! JäPy-naisten voimahahmo Minna Ikonen kärsi kisan alussa rengasrikon, mutta sai nopean avun "ikiomalta huoltotiimiltä". Minna ylitti tänään maalilinjan naisten Race-sarjan kuudentena! Simo Sildén ajoi kuudenneksi ja seuran tuore jäsen Mika "Kossu" Koskenlaakso sijalle 11. Muutkin JäPyläiset sijoittuivat tänään mukavasti - tarkka tulosluettelo löytyy täältä.

Mika Kariluoto tuulettamassa "podiumilla"!

Vasemmalta: Riku Karjalainen, Antti Mäkelä, Beni Kauhanen (edessä), Simo Sildén ja Pasi Karjalainen.

Vasemmalta: Micael Saranpää ja Riku Karjalainen

Pääministeri Alexander Stubb ja maaliin kannattamaan saapunut JäPyläinen Joakim Kauhanen yhteisesä selfiessä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page