Juhana Hietala (KPH) nappasi Bianchi-cup osakilpailun voiton Järvenpäässä!

Bianchi-cupin osakilpailu Järvenpäässä keräsi runsaan osallistujajoukon kiivasvauhtiselle radalle Nummisten-Halkian maisemiin. Ajokeli hipoi täydellisyyttä: lämpötila lähdössä oli noin 20 astetta ja tuulta ei juuri ollut. JäPy:n yhteislenkeiltä tuttu Viljar Kuljus (Haanja Rattaklubi) tempaisi irtiottoon pian lähdön jälkeen, mutta nopeasti hänet ajettiin kiinni. Ajo oli tänään aktiivista ja kisasta muodostui poikkeuksellisen vauhdikas. Viime vuoden kisan voittaja Sasu Halme (Focus Halme Racing Team) teki tänäänkin paljon töitä kärjessä KPH:n ja CCH:n kovien kuskien ohella. Nummistentien maalimäkeen ensimmäisinä saapuivat Sasu Halme ja Juhana Hietala (KPH) tasaisissa asemissa pääjoukon menon hidastuessa mäkeen. Juhana ajoi tänään vahvasti voittoon ennen Sasua ja heidän jälkeen kolmanneksi rutisti Viljar. Väkevästi tänään ajoivat myös Niklas Colliander ja Erkko Salonen sijoittuen nelos- ja vitossijoille. Ainoana naisena kisaan startannut ACT:n Michaela Åvall nautti kovavauhtisesta kisasta ja ajoi helpon näköisesti pääjoukossa maaliin jättäen taakseen kourallisen kovia kisamiehiä. Lue tästä lisää ja katso kisakuvia.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon