top of page

Juhana Hietala (KPH) nappasi Bianchi-cup osakilpailun voiton Järvenpäässä!

Bianchi-cupin osakilpailu Järvenpäässä keräsi runsaan osallistujajoukon kiivasvauhtiselle radalle Nummisten-Halkian maisemiin. Ajokeli hipoi täydellisyyttä: lämpötila lähdössä oli noin 20 astetta ja tuulta ei juuri ollut. JäPy:n yhteislenkeiltä tuttu Viljar Kuljus (Haanja Rattaklubi) tempaisi irtiottoon pian lähdön jälkeen, mutta nopeasti hänet ajettiin kiinni. Ajo oli tänään aktiivista ja kisasta muodostui poikkeuksellisen vauhdikas. Viime vuoden kisan voittaja Sasu Halme (Focus Halme Racing Team) teki tänäänkin paljon töitä kärjessä KPH:n ja CCH:n kovien kuskien ohella. Nummistentien maalimäkeen ensimmäisinä saapuivat Sasu Halme ja Juhana Hietala (KPH) tasaisissa asemissa pääjoukon menon hidastuessa mäkeen. Juhana ajoi tänään vahvasti voittoon ennen Sasua ja heidän jälkeen kolmanneksi rutisti Viljar. Väkevästi tänään ajoivat myös Niklas Colliander ja Erkko Salonen sijoittuen nelos- ja vitossijoille. Ainoana naisena kisaan startannut ACT:n Michaela Åvall nautti kovavauhtisesta kisasta ja ajoi helpon näköisesti pääjoukossa maaliin jättäen taakseen kourallisen kovia kisamiehiä. Lue tästä lisää ja katso kisakuvia.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page