Juhana Hietala (Team CCH - Kivenlahden pyörähuolto)

nappasi Bianchi-cup 2015 osakilpailun voiton Järvenpäässä!

 

Bianchi-cupin osakilpailu Järvenpäässä syksyllä 2015 keräsi runsaan osallistujajoukon kiivasvauhtiselle radalle Nummisten-Halkian maisemiin. Ajokeli hipoi täydellisyyttä: lämpötila lähdössä oli noin 20 astetta ja tuulta ei juuri ollut. JäPy:n yhteislenkeiltä tuttu Viljar Kuljus (Haanja Rattaklubi) tempaisi irtiottoon pian lähdön jälkeen, mutta nopeasti hänet ajettiin kiinni. Ajo oli tänään aktiivista ja kisasta muodostui poikkeuksellisen vauhdikas keskinopeuden ollessa noin 43 km/h. Viime vuoden kisan voittaja Sasu Halme (Focus Halme Racing Team) teki tänäänkin paljon töitä kärjessä KPH:n ja CCH:n kovien kuskien ohella. Sasun kisan Strava-statistiikkaan voi tutustua tästä. Nummistentien maalimäkeen ensimmäisinä saapuivat Sasu Halme ja Juhana Hietala tasaisissa asemissa pääjoukon menon hidastuessa mäkeen. Juhana ajoi tänään vahvasti voittoon ennen Sasua ja heidän jälkeen kolmanneksi rutisti Viljar. Väkevästi tänään ajoivat myös Niklas Colliander ja Erkko Salonen sijoittuen nelos- ja vitossijoille. Ainoana naisena kisaan startannut ACT:n Michaela Åvall nautti kovavauhtisesta kisasta ja ajoi helpon näköisesti pääjoukossa maaliin jättäen taakseen kourallisen kovia kisamiehiä.

 

Kisan voittajalle Juhana Hietalalle JäPy:n kisarata oli aiemmilta vuosilta tuttu ja hän nimesi Nummistentien mäet radan suosikkikohdaksi. Juhana kehui Bianchi-cup osakilpailuita hyviksi kisatreeneiksi ja suositteli niitä kaikille tehotreenejä haluaville. Sasu Halmeelle Järvenpään osakilpailu kuului valmistautumiseen hänen kauden päätavoitteeseen ensi viikonlopun maastopyöräilyn MM-kisoihin.

 

JäPy:stä parhaaseen sijoitukseen tänään ajoi Tuomas Ratilainen ollen kisan 8:s. 

 

Juniorilähdöissä sarjassa M12 voiton nappasi Emil Ijäs Korson Kaiusta ja M14 voiton vei HyPy:n Samuli Öhman. Porvoon Akilleksen juniorijoukkue Onni Vaskimo, Lucas Selenius ja Patrik Arola nappasivat muut sijoitukset. 

 

Tarkat kisatulokset tässä.

 

JäPy kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita ja toivottaa tervetulleeksi kisaamaan Järvenpäähän taas ensi vuonna!

BIANCHI CUP JÄRVENPÄÄ 2015
Siirry tästä vuoden 2016 kisasivulle
Lähtöpaikka

Kilpailun lähtöpaikka sijaitsee Vanhan Lahdentie ja Halkiantien risteyksestä noin 100 metriä Halkialle päin. P-alue sijaitsee Vanhalta Lahdentieltä tultaessa tien vasemmalla puolella. Lähtöpaikan osoite on Halkiantie 907. 

Lähtöajat, osanottomaksut ja luokkien ohjeelliset kestoajat

klo 18.30

M/N-10 5 € n. 10 min

M/N-12 5 € n. 10 min

M/N-14 5 € n. 20 min

M/N-16 N-18 5 € n. 30 min

 

klo 19.00

M-18, M-30 10 € n. 45 min

M-40, M-50 10 €

Naiset 10 €

Miehet Elite+Kilpa 10 €

Harrasteluokka 10 € 

Kilpailureitti

Lähtöpaikalta on saattoajo reitille Halkiantietä pitkin. Halkiantieltä käännytään Nummistentielle vasemmalle, josta alkaa vapaa vauhti. Nummistentien päästä reitti kääntyy oikealle Pornaistentielle, josta edelleen oikealle Halkiantielle. Aikuisten sarjoissa reitti kierretään kaksi kertaa. Kilpailun maali sijaitsee Nummistentien mäessä noin 1,8 kilometriä Halkiantien risteyksestä. 

 

Reittilinkki Garmin Connectiin
Karttakuva kisareitistä

Osallistuminen

Yksittäisiin osakilpailuihin junioriluokissa voi osallistua ilman kilpailulisenssiä. Kauden aikana hankittu kilpailulisenssi oikeuttaa takautuvasti lopulliseen yhteispistekilpailuun. Virallisista luokista poiketen, harrasteluokkaan voi osallistua ilman kilpailulisenssiä. Bianchi-cupin kokonaispisteiden laskentaan osallistuminen edellyttää, että kilpailijalla on SPU:n myöntämä kilpailulisenssi.

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon