top of page

Kansallinen Skoda-cup käynnistyi tänään Turussa TS-kortteliajoissa

Ensimmäisen kerran vuonna 1957 ajettu TS-kortteliajot ajettiin tänään perinteisellä kortteliradalla Aurajoen vartta kiertäen. TS kortteliajot käynnistivät myös maantiepyöräilyn naisten ja miesten Elite-luokan cupin, joka päättyy syyskuun alussa Kankaanpäässä. Turun Urheiluliiton järjestämään kisaa pidetään yhtenä kovimmista Skoda-cupissa ja se houkuttelee usein lähtöviivalle kansallisen huipun lisäksi myös kansainvälisiä kuskeja. JäPy:läisistä kovaan kisaan polkaisivat Kati Jokio ja Tuomas Ratilainen. Kati nähtiin pienen kisatauon jälkeen jälleen oranssinutussa hakien tuntumaa alkavaan kauteen. Tuomas jatkoi viime viikonloppuna vahvana alkanutta kauttaan ajamalla vahvan ajon kärjen tuntumassa ja ylittämällä maalilinjan upeasti sijalla 12!

Kisatulokset on tallennettu tänne. Kilpailuviikonloppu jatkuu huomenna Turun Hirvensalossa.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page