top of page

JäPy:lle neljä ISM-mitalia Pikku-Syötteellä tänään!

Ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailut jatkuivat tänään Pikku-Syötteellä maantiekilpailuilla. Aamu valkeni sateisissa ja utuisissa tunnelmissa, eikä keli paljon päivän aikana muuttunut. Syötteen rata sivuaa Pikku-Syötteen huippua ja sisältää raastavan raskaat nousut. Koko komeuden kruunaa kilometrin pituinen loppumäki tunturin huipulle, jonka keskijyrkkyys on Suomen oloissa poikkeukselliset 7,5%.

Järvenpään Pyöräilijöistä yhteislähtöihin ampaisivat sarjassa N50 Johanna Konttila; sarjassa M30 Antti Liesjärvi, Sami Tamm ja Jussi Telkkinen; sarjassa M40 Mika Kariluoto, Antti Mäkelä ja Tuomas Ratilainen; sarjassa M45 Arjo Kaarre, Pasi Karjalainen ja Marko Myllykangas; sarjassa M50 Beni Kauhanen ja Mauri Konttila; sarjassa M60 Seppo Aaltonen ja sarjassa M70 Hannu Saarinen.

Tulokset olivat pääosin odotetun mukaiset ja JäPy:läiset saavuttivat hienosti neljä ISM mitalia. Mitalihanan avasi Johanna Konttila voittamalla oman sarjansa N50. Tuomas Ratilainen saavutti viikonloppuna tuplamestaruuden voittamalla eilisen aika-ajon lisäksi maantiekilpailun tänään. Antti Mäkelä nappasi samassa sarjassa kakkossijan väkevällä ajollaan. JäPy-menestyksen tänään sinetöi Seppo Aaltonen ajamalla sarjansa kolmanneksi. Kaikki päivän tulokset löytyvät täältä.

Voittajana Tuomas Ratilainen, kakkosena Antti Mäkelä ja kolmantena Miika Rantatorikka (Cyclovision)

Johanna Konttila ykkösenä, kakkosena Marja Töytäri (Akilles) ja kolmosena Anne Karppinen (CCH).

Kolmosena Seppo Aaltonen, voittajana Jan Linde (NCK) ja kakkosena Bertel Niemi (LUP-82).

Tähän JäPy yhteiskuvaan ehtivät oikealta alkaen Sami Tamm, Jussi Telkkinen, Seppo Aaltonen, Mika Kariluoto, Tuomas Ratilainen, Antti Liesjärvi, Antti Mäkelä, Arjo Kaarre, Beni Kauhanen

Järvenpään Pyöräilijät onnittelee kaikkia kisoissa menestyneitä kuskeja ja kiittää Terva-ajot ry:tä hyvistä kisajärjestelyistä.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page