top of page

JäPy:n Mikael Turunen voittoon Simo Klimscheffskij'n muistoajossa!

Simo Klimscheffskij'n muistoajo ajettiin tänään Turun Hirvensalossa perinteisessä suomalaisessa kevätsäässä (kylmää, kosteata, koleaa, tuulista). Kisassa polkaistaan reilun 4,5 kilometrin pituinen kierros 13 kertaa. Länkyrä huipentuu kohtalaisen tiukkaan nousuun, joka osallistujien kertoman mukaan saa reisiin mukavan happokertymän. Tänään tuo happokertymä ei kasaantunut ainakaan JäPy:n Micke Turusen reisiin, kun hän siivitti Canyoninsa ratkaisevaan irtiottoon jo kisan alkukierroksilla. Seurakseen Mikael sai hyviä kuskeja pohjoisen naapuriseurastamme Lahden Pyöräilijöistä ja mukaan hatkaan iskeytyi myös Uudenmaan Pyöräilijöiden kova ketjunpyörittäjä Klaus Nummela sekä CCH:n Kivenlahden Pyörähuollon että Jyväskylän Pyöräilyseuran kokeneet kuskit. Tällä kokoonpanolla edettiin sitten kymmenisen kierrosta hyvässä vuorovedossa aina maaliin asti. Loppukirissä Micke runttaa Canyoninsa helpon näköisesti voittoon. "Siistiä ajoa tänään ja kiitokset kaikille hatkassa olleille rehdistä ajosta tänään" - totetaa Micke hetki maaliintulon jälkeen. JäPy:stä kisaan samassa sarjassa starttasivat urheasti myös Antti Mäkelä ja Jari Kemppainen. Antti kärsi tänään kisassa rengasrikon, mutta rutisti itsensä takaisin kisaan hienosti. JäPy:n kokeneelle Jari Kemppaiselle päivän kisa oli Micken irtioton jälkeen leppoisaa ajamista ja maalilinja ylittyi pääjoukon puolessa välissä yhdessä Antin kanssa.

Huomenna Mikael Turunen lähtee polkemaan Aurajoen vierttä klassisessa TS kortteliajossa. Tiukoista mutkistaan ja vauhdikkaista suoristaan tunnettu rata on haastava ja kisaan lähdetään aikuisten miesten osalta yleisessä luokassa, jossa siis starttaavat myös Elite-luokan kuskit.

Onnittelut Mikaelille poikkeuksellisen hienosta voitosta sekä Jarille että Antille hyvästä ajosta!

Micke podiumilla ykkösenä! Kakkosena LaPy:n Henry Kolmonen ja kolmantena CCH:n KPH-joukkueen Aimo Pyykkönen.

Yllä Micken maaliintulo Turussa.

Micke ja Jari maalialueella. Antti vielä pyörän selässä taustalla.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page