top of page

JäPyn 100. jäsen on Pekka Jääskeläinen

Järvenpään Pyöräilijät herätettiin uudelleen henkiin viime lokakuussa seuran syyskokouksessa, ja ensimmäisen vuoden budjetissa tavoite oli maltillinen 50 jäsentä. Innostunut johtokunta aloitti toimintansa ja seuran kehittämisen ja paljon on tehty ensimmäisen vuoden aikana.

Melko nopeasti huomasimme että tavoite oli hieman alakanttiin ja teimmekin hallituksen kokousessa tarkennuksia 1. vuoden tulo- ja menoarvioon. Laitoimme uudeksi tavoitteeksi 90 jäsentä. Nyt puolessa välissä kautta tämä tavoite on jo ylittynyt ja 100. jäsen on nyt virallisesti kirjattu jäsenrekisteriin. JäPyn 100. jäsen on Pekka Jääskeläinen. Tervetuloa seuraamme ja onnitelut hienosta päätöksestä. Lahjaksi päätimme antaa JäPyn juomapullon sekä Power Bar –lahjapaketin. Esitimme muutaman kysymyksen Pekalle? 1. Minna: Mistä löysit meidät (seuramme)?

Pekka: Viime syksyllä polkiessani kohti Järvenpäätä, yhteislenkkeilijät ohittivat minut ja huusivat että perään vaan... siinä sitten alejin tuon joukon perässä ja juttelinkin jonkun Jäpyläisen kanssa, jonka nyt jälkikäteen tunnistan Ikosen Tommiksi. Hän kertoi näistä yhteislenkeistä ja houkutteli mukaan. Syksymmällä näin pariinkin otteeseen yhteislenkkiläisiä. Keväällä kun aika oli kypsä, päätin lähteä kokeilemaan JäPyläisten vauhtia yhteislenkeille. Tähän asti olin polkenut joko itsekseni tai kaverin kanssa. Muutaman kerran jälkeen ajaminen joukossa alkoi sujua ja jutellessa muiden pyöräilijöiden kanssa olenkin saanut hyviä vinkkejä tähän harrastukseen liittyen. 2. Minna: Entä ehdotuksia seuratoiminnan suhteen?

Pekka: Ensimmäisenä esityksenä voisinkin tehdä hallitukselle esityksen, että joka sadas jäsen nimetään kunniajäseneksi ja vapautetaan esim. jäsenmaksuista.

Minna: Aika hieno eikä mitenkään vaatimaton esitys - tästä ehkä joudutaan hallituksen kokouksessa keskustelemaan :).

3. Minna: Voitko suositella JäPyä ystäville / tutuille?

Pekka: Tällä kokemuksella voin suositella seuraan liittymistä muillekin, jotka vielä itsekseen pitävät yläketjua kireällä pitkin Keski-Uudenmaan teitä.

Syksyllä tulossa mm. 200 km:n lenkki sekä mahdollisuus testata omat kynnyssykkeet, jotka mahdollistavat tavoitteellisen harjoittelun sekä omia tehospinning -tunteja ja sisäpyöräilyä Myllypurossa. Ja paljon paljon muuta, mitä vielä keksimmekään!Kaikkien aikojen JäPy -vuosi on siis käynnissä - haluatko olla mukana räjähdysmäisessä kasvussa? Klikkaa kotisivuiltamme liity jäseneksi -painiketta.

Uunituore 100. jäsen kävi heti testaamassa JäPy -tempon reitin.

Näitä tyylikkäitä pulloja voi myös ostaa 5 € hintaan, niin kauan kuin tavaraa riittää.

Power Bar -energiatuotteita voit tilata edullisempaan jäsenhintaan - kysy lisätietoja kotisivujemme kautta, mikäli et enää löydä tilauslomaketta.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page