Katso video vauhdikkaalta JäPy yhteislenkiltä!

Kesälomakaudesta huolimatta keräsi JäPy:n yhteislenkki tänään 17 kuskia vauhdikkaalle yhteislenkille. Erityisen mukavaa oli taas todeta, että mukaan matkaan lähti ajokavereita naapuriseuroistamme Zeuksesta, Cycling Academystä ja CCH:sta. Taivas selkeni hienosti päivän mittaan ja lämpötila nousi lähes kesäisiin lukemiin. Suorastaan hikiseksi muuttui meno Jari Kemppaisen ja Mikke Turusen vetämässä VK-ryhmässä muiden seuratessa menoa maltillisemmin. Tuuli kävi kohtalaisesti pohjoisesta ja suuntasimmekin suoraan tuulta kohti lähes Hikiälle asti, josta koukkasimme kaffelle Hyvinkään Kulmikseen. Hyvinkäältä matka jatkui etelään kohti Nukaria, josta osa koukkasi kotiin ja osa jatkoi Rusutjärven lenkille. Matkaa yhteislenkille kertyi tänään monelle yli 100 kilometriä ripeällä 32 km/h keskarilla. Yksi päivän reiteistä löytyy tästä. Kiitos kaikille yhteislenkille osallistuneille mukavasta seurasta ja turvallisesta ajosta!

Canyons_at_JäPy_teamride.JPG

Tämän päivän Canyon "tiimi" Mikke Turunen, Beni Kauhanen, Seppo Aaltonen, Harri Aaltonen