Tervetuloa mukaan JäPy:n maantiepyöräilykurssille!

Tervetuloa mukaan perehtymään maantiepyöräilyn kiehtovaan maailmaan JäPy:n maantiepyöräilykurssille 2.-16.5.! Kurssilla harjoitellaan turvallista ryhmäajamista, tutustutaan käytännönläheisesti eri harjoitusmuotoihin, opetellaan huolehtimaan välineistä ja käydään läpi tavoitteellisen harjoittelun perusteita. Voit olla maantiepyörän omistava vasta-alkaja tai jo pidempään yksin ajanut maantiekuski, joka haluaa päästä nauttimaan ryhmäajosta ja tavoitteellisemmasta harjoittelusta.


Osallistuminen ei vaadi huippukuntoa - riittää, jos pystyt ajamaan maantiepyörällä parin tunnin lenkin. Yhteisharjoittelun lenkkivauhti on 23-25 km/h, mikä vastaa yksin ajaessa noin kahdenkympin keskinopeutta. Harjoituslenkeillä ei pyritä ajamaan mahdollisimman nopeasti, vaan mahdollisimman turvallisesti!


Kurssille osallistuminen edellyttää seuran jäsenyyttä. Seuraan voi tarvittaessa liittyä kurssi-ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin hinta on 60 euroa ja se laskutetaan heti ilmoittautumisajan umpeuduttua. Kurssin kouluttajina toimivat JäPy:n kokeneet maantiepyöräilijät.


Varustuksena sään mukainen ajovarustus (harjoitukset toteutetaan myös pienen sateen sattuessa), maantiepyörä, vararengas ja pumppu sekä rahaa/kortti mahdollista kahvitaukoa varten. Kypärä on pakollinen varuste. Jokainen osallistuu kurssille omalla vastuullaan. Kurssilaisia ei ole vakuutettu seuran toimesta, vaan kaikki osallistujat vastaavat omasta vakuutusturvastaan itse.


Tervetuloa mukaan harjoittelemaan yhdessä ja oppimaan uutta! Ilmoittaudu nyt heti ja varmista mukaan pääsysi kurssille.


KURSSI KÄYNNISTYY MAANANTAINA 2.5. KLO 17.30 JÄRVENPÄÄ-TALOLLA (ensimmäisellä kerralla käymme perusteita läpi - emme pyöräile) Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään 2.5. jarvenpaanpyorailijat@gmail.com


Ilmoita myös oma puhelinnumerosi, jos suostut numerosi liittämiseen kurssin WhatsApp ryhmää varten. Ystävällisin terveisin,