Tervetuloa lasten maastopyöräilykurssille!

Järvenpään Pyöräilijät ry. järjestää maastopyöräkoulun lapsille myös kesällä 2021. Aloitamme 10.5.2021 klo 18:00 – Oinaskadun koululta. Maastopyöräkurssin ohjelma on suunnattu noin 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Ensimmäisellä kerralla tutustumme perusasioihin, ajellen Terholan lähimetsissä. MTB-koulua ajamme yhteensä 6 kertaa (10.5, 17.5, 24.5, 31.5, 7.6 ja 14.6). Jokainen ajokerta kestää noin 1,5 tuntia.

Harjoittelemme Järvenpään mahtavilla poluilla ja lähimetsissä tutustuen käytännönläheisesti maastopyöräilyyn ja opimme maastopyöräilyn tekniikkaa. Osallistujan tulee osata ajaa polkupyörällä. Kypärä ja ajolasit ovat pakollinen varuste. Polkupyörän tulee olla maastokelpoinen ja varustettuna riittävän pienellä välityksellä. Napavaihteisten pyörien välitys on lapsille liian raskas ajettava maastossa. Kurssin vetäjinä toimivat JäPy:n kokeneet maastopyöräilijät Antti Hongisto ja Marko Jäntti. Ohjaajana toimii myös Iiro Jäntti.

Kurssille osallistutaan omalla vastuulla ja osallistujien tulee varmistaa oma vakuutusturva. Järvenpään Pyöräilijät ry ei vastaa mahdollisista vahingoista, eikä kurssilaisia ole vakuutettu seuran toimesta. Maastopyöräkurssin hinta on 50 €, johon sisältyy 6 ajokertaa, MTB-koulu paita sekä juomapullo. Sitovat ilmoittautumiset sekä vanhempien yhteystiedot sähköpostilla viimeistään 3.5.2021 mennessä jarvenpaanpyorailijat@gmail.com. Kurssi laskutetaan ensimmäisen tunnin jälkeen.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan. Järvenpää on mahtava paikka maastopyöräilylle!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset jarvenpaanpyorailijat@gmail.com
Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon