top of page

Katso video JäPy:n 25 lenkiltä ja tule mukaan hyvään seuraan!

Järvenpään Pyöräilijöiden järjestämät takuuvauhtiset 25-viikkolenkit ovat keränneet mukavan joukon sekä aloittelijoita että kokeneempia maltillisen vauhdin ystäviä yhteislenkkeilemään. Harri Vuorimaan vetämät lenkit ajetaan aina sään salliessa tiistaisin ja startti on Chebiciltä kello 18.00. Kaikki ovat tervetulleita kokemaan yhteislenkkeilyä hyvässä seurassa, eikä sinun tarvitse olla JäPy:n jäsen osallistuaksesi. Jos seura miellyttää ja osallistut useammille JäPy:n yhteislenkeille, toivomme tietenkin, että liityt pysyvämmin hyvään seuraan. Katso tästä Hannu Saarisen mainio video 25 lenkiltä viime viikolta!

video: Hannu Saarinen/Kuntomedia

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page