top of page

Jukka Mäennenä keräsi salin täyteen JäPyläisiä

Jukka Mäennenän luento "Pyöräilijän voimaharjoittelu" keräsi täyden salillisen Järvenpää-talolle torstai-iltana. Jukalla on vankka kokemus pyöräilystä ja aivan erityinen osaaminen voimaharjoittelussa. Tämän yhdistelmän hallitseminen kiinnosti seuran jäseniä ja kirvoitti paikoitellen kiihkeän keskustelun. Luennon aikana kävi selväksi, että voimaharjoittelun tulee olla erottamaton osa pyöräilijän treeniohjelmaa - myös kilpailukauden aikana. Luennon kirjallinen materiaali jaetaan JäPy:n jäsenille erillisellä jäsenviestillä. Jos aihepiirin syventäminen kiinnostaa, kannattaa nyt tarttua tilaisuuteen ja tilata kirjapaketti "Voimaharjoittelu + Maastopyöräkirja" 10% edulla (koodi japy10). Ilta jatkui Suomen ykkössalilla Kunto Saluksessa, jossa laitettiin tuoreet opit käytäntöön. Workshopin osallistujamäärä oli huomattavasti ilmoittaumismäärää suurempi ja sen takia aivan kaikkien liikeratoja ei ehditty kommentoimaan yksilökohtaisesti. Perusliikkeiden tekniikat käytiin seikkaperäisesti läpi ja jokainen pääsi tekemään harjoitteet itse. Opimme, että oman kehon painon liikkeillä pystyy hyvin luomaan oman täysipainoisen voimaharjoitteluohjelman, jonka pystyy hyvin toteuttamaan kotioloissa.

JäPy:n oma kotisali Kunto Salus tarjoaa loistavat puitteet voimaharjoitteluun! Saluksesta löytyy hyvin myös tukea oman voimaharjoittelun kehittämiseen. Monien meidän tuntemalla Mastercoachilla Jonna Varosella on erityinen osaaminen voimaharjoittelun lisäksi juuri pyöräilijöiden ja triathlonistien treenaamisesta.

Järvenpään Pyöräilijät kiittää kaikkia osallistumisesta ja erityisesti illan asiantuntijaa Jukka Mäennenää arvokkaista opeista.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page