JäPy:n Masterkausi päättyi hyviin sijoituksiin Kankaanpäässä

Porin Tarmo järjesti maestro Jyrki Lepistön johdolla Mastercupin päätöskilpailun Kankaanpäässä viikonloppuna. Kyseessä oli kolmesta etapista (prologi, kortteli ja maantieajo) koostuva etappikilpailu. Kyseessä oli myös kansallisen Skoda cupin päätöskilpailu, joten Kankaanpäässä riitti mukavasti vilskettä koko viikonlopun ajan. JäPy:stä Mastercupin sijoituksia lähti varmistelemaan Pasi Karjalainen, Stefan Sirkiä ja jutun kirjoittaja Beni Kauhanen. Kisaviikonloppu sujui Jäpyläisiltä kohtalaisesti, kun Stefan Sirkiä sijoittui sarjassaan 45 viidenneksi ja Pasi Karjalainen kolmanneksi. Mastercupin kokonaiskilpailussa Beni Kauhanen voitti oman M55 sarjansa, Mika Kariluoto sijoittui M40 sarjassa toiseksi, Stefan Sirkiä sarjassa M45 kolmanneksi kuten myös M50 sarjassa Pasi Karjalainen. Kovimmat Masterit kisasivat viikonloppuna Puolassa Mastereiden MM-kisoissa, joihin osallistui kaksi JäPy:läistä Antti Mäkelä ja Mika Kariluoto. MM-menestyksestä raportoidaan myöhemmin.

JäPy:läiset Mastercupin kauden päätöskisan jälkeen Kankaanpäässä. Oikealta Pasi Karjalainen, Stefan Sirkiä ja Beni Kauhanen.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon