top of page

JäPy:n Mika Kariluoto Masters 1 -luokan podiumille Rajamäellä tänään!

Naapuriseuramme Hyvinkään Pyöräilijät järjesti Rajamäelllä tänään todellisen urheilutapahtuman, jossa kisailtiin maantiepyöräilyn lisäksi maastopyöräilyssä ja polkujuoksussa. Tapahtuma kokosi paikalle myös mittavan joukon JäPyläisiä. Maantiepyöräilyssä naisten Elite-luokkaan starttasi Kati Jokio, joka nappasi heti kauden ensi kisassa sarjan nelospaikan. Miesten Elite-luokkaan starttasi Tuomas Ratilainen ja Antti Mäkelä. Antti ajoi kauden avauskilpailun pontevasti sijoittuen kisassa sijalle 10, mutta Tuomaksella oli tänään valitettavasti isoja teknisiä ongelmia. Kat2 sarjaan starttasivat Antti Liesjärvi, Sami Tamm ja Jussi Telkkinen. Lähdössä Antti Liesjärvi pääsi nauttimaan hatkan hurmoksesta, joka ei tosin tällä kertaa vienyt maaliin asti. Masters lähtöön starttasivat Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen, Vesa-Matti Jussila, Stefan Sirkiä, Harri Mattila, Teemu Salovaara ja Beni Kauhanen. Valtaosa JäPyläisistä selvisi lähdön loppuosan kasasta, mutta Pasin matkan se katkaisi hetkeksi aiheuttaen melkoisia aineellisia vahinkoja. Loppusuoralla Teemu Salovaara veti Kiriluodolle miehekkään lead-outin, jonka päätteeksi Mika surffasi pääjoukon ykkösenä halki maalilinjan. Lähdön voitti IK32:sen Kari Pajanne väkevällä ajolla. KP livahti hatkaan heti kisan alussa, mutta karkasi uudestaan kiinniajamisen jälkeen voittoon vieneeseen soolohatkaan. KAT3 luokassa nähtiin myös uusia oranssinuttuja, kun Juha Lappalainen, Markus Tirranen ja Jonas Rosendahl polkaisivat kisakierrokselle. Myös kuntoajo-luokkaan polkaisi uusia JäPy:läisiä, kun mukaan lähtivät Jari Sihvonen, Marko Lindell ja Joona Svala. Kaikki maantietulokset löytyvät täältä.

Rajamäen haastaviin maastoihin starttasivat JäPy:stä Ossi Vuola (60 km/yleinen), Jari Kemppainen (60 km/M40), Tomi Kuitunen (30 km/yleinen) ja Jani Salo (10 km/P10). Lähtöalueelta tavoitettiin JäPy:n 14-vuotias tulevaisuuden lupaus Jani Salo, joka starttasi minimarathon lähtöön. Hienoa nähdä junioreja mukana oranssipaidassa! MTB tulokset löytyvät täältä.

Todettakoon vielä tähän loppuun, että Rajamäen maantiekisan rata on nykymuodossaan rankka. Rinnekodin mäki, joka on aiemmin ajettu kilpailussa kertaalleen, ajettiin nyt useita kertoja kiertäen. Siihen nyykähti kolmannella kerralla mm. allekirjoittanut vetäen mukaan suohon pari kovaa jeesaajaa... Suosittelen lämpimästi tutustumaan ko. töppyrään!

Kiitos järjestäneelle seuralle hyvin järjestetystä kilpailusta ja kaikille kanssakilpailijoille kovista vedoista! Sekä erityiskiitos Tiia Loposellle ja Tommi Ikoselle uuden JäPy teltan pystyttämisestä tukikohdaksemme sekä hyvin järjestetystä huollosta.

Masters 1 lähdön voitti tänään Kari Pajanne (IK32), Mika Kariluoto kakkosena ja Tomi Huhtamäki (TVC) kolmantena.

Naisten Elite luokka starttasi yhdessä miesten kolmosen kanssa. Oikealta Kati Jokio, Juha Lappalainen, Markus Tirranen ja Jonas Rosendahl.

JäPy:n Elite-miehet valmistautumassa kisaan. Vasemmalla Tuomas Ratilainen ja oikealla Antti Mäkelä.

Tiia Loponen ja Tommi Ikonen olivat pystyttäneet JäPy teltan paraatipaikalle. Vasemmalta Teemu Salovaara, Antti Liesjärvi, Sami Tamm, Harri Mattila, Pasi Karjalainen, Tuomas Ratilainen, Beni Kauhanen ja Jussi Telkkinen.

JäPy:n Jani Salo starttasi tänään Rajamäen maastolähtöön. Hienoa nähdä junioreja oranssinutussa!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page