JäPy järjestää kolmannnen maastopyöräilykoulun lapsille!

Järvenpään Pyöräilijät r.y järjestää maastopyöräkoulun lapsille. Kurssi järjestetään 21.5 – 18.6, yhteensä viisi kertaa ja paikkana ovat Järvenpään lähimaastot. Kurssilla tutustutaan käytännönläheisesti maastopyöräilyyn ja opitaan maastopyöräilyn tekniikkaa.

Maastopyöräkurssin ohjelma on suunnattu noin 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille. Osallistujan tulee osata ajaa polkupyörällä. Kypärä ja ajolasit ovat pakollinen varuste. Polkupyörän tulee olla maastokelpoinen ja varustettuna riittävän pienellä välityksellä. Napavaihteisten pyörien välitys on osoittautunut liian raskaaksi ja tämä on aiheuttanut ylimääräistä harmia kurssilaiselle.

Kurssin vetäjänä toimii Marko Jäntti, jolla on pitkäaikainen kokemus maastopyöräilystä. Kouluttajina toimivat Kalle Miettinen ja Tomi Kuitunen. Kallella on monipuolinen kilpailukokemus lajista niin kotimaassa kuin ulkomailla - aina maailmanmestaruuskisoja myöten. Tomi omaa monipuolisen kokemuksen maastopyöräilystä ja on kiertänyt Suomen maastopyöräkilpailuja jo vuosia.

Kurssille osallistutaan omalla vastuulla ja osallistujien tulee varmistaa oma vakuutusturva. Järvenpään Pyöräilijät r.y. ei vastaa mahdollisista vahingoista, eikä kurssilaisia ole vakuutettu seuran toimesta.

Maastopyöräkurssin hinta on 50 €, johon sisältyy JäPy jäsenyys kaudelle 2018 ja pieni ”yllätys”.

Sitovat ilmoittautumiset sekä vanhempien yhteystiedot sähköpostilla viimeistään 12.5.2018 mennessä jarvenpaanpyorailijat@gmail.com. Kurssi laskutetaan ensimmäisen tunnin jälkeen. Kurssilaisille lähetetään lisätietoa sähköpostilla ennen kurssin alkua.

Tervetuloa mukaan harjoittelemaan yhdessä ja oppimaan uutta! Ilmoittaudu nyt heti ja varmista mukaan pääsysi kurssille. Kurssille otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.