JäPy 200+ yhteislenkki ajettiin hyvissä tunnelmissa ja lähes kuivassa kelissä!

JäPy 200+ yhteislenkki ajetiin 7.9.2019 perinteisellä reitillä Kanta-Hämeen ja Keski-Uusimaan maisemissa. Aamu valkeni hyvin rapsakkana lämpömittarin näyttäessä vain noin kuusi astetta. Kylmästä kelistä huolimatta Chebicin edessä nähtiin reilut kaksikymmentä kuskia valmiina polkaisemaan pitkälle lenkille. JäPy:n ainoana naisena lenkille starttasi Ksenija Anatoljevna, jolla ei ollut mitään ongelmia menomatkalla ajaa lähes 35 km/h keskarilla Räyskälään. Räyskälässä nautittiin perinteinen Bolo-lounas, jonka jälkeen suunta vaihtui vastatuuleen. Päivälle luvattuja vesikuuroja onnistuimme pääosin välttämään ja perille Järvenpäähän saavuttiin kuivana. Kiitos päivän vetomiehille Janne Elkalalle, Mika Kariluodolle ja Jussi Telkkiselle! Janne nautti tänään JäPy slungan keulassa ajamisesta niin paljon, että viihtyi kärkipaikalla koko päivän.

 

JäPy huoltoauton palveluille oli tänään taas kysyntää ja tarjolla olleet Kaslink Koria uudet proteiinipirtelöt katosivat nopeasti parempiin suihin. JäPy yhteislenkki ei ole koskaan maistunut näin hyvältä.

 

Kiitos Tommi Ikoselle huollosta sekä kaikille lenkille osallistuneille mukavasta päivästä ja turvallisesta ryhmäajamisesta!

 

Ajoryhmät

Osallistujamäärästä riippuen jakaudumme lähtiessä sopivan kokoisiin ajoryhmiin. Ryhmät etenevät samaa vauhtia muutaman sadan metrin etäisyydessä toisistaan huoltoauton seuratessa viimeisen ryhmän perässä. Ryhmän vaihtaminen on mahdollista tauoilla. 

Varusteet

Ajoasuksi suosittelemme: ajopaita ja -housut, aluspaita, irtohihat, irtolahkeet ja tuuliliivi. Jos varustekaapista löytyy sadetakki, sekin kannattaa pakata matkalle mukaan. Jokaisella tulee olla renkaanvaihtovälineet ja pari sisärengasta. Pitkälle lenkille kannattaa varata hyvin energiaa (geelejä, patukoita, banaaneja, suklaata tms.) mukaan. Ekstrakamppeet kulkevat kätevästi mukana huoltoauton kyydissä. 

Aikataulu

Lähdemme Chebiciltä matkaan kello 8.00. Lenkin keskinopeus tulee olemaan noin 30 km/h. Pysähdymme huoltoasemilla ainakin kahdesti päivän aikana ja lounaan nautimme reitin puolen välin paikkailla Räyskälän lentokeskuksessa. Lounas (hinta noin 10 euroa) pitää varata ilmoittautumisen yhteydessä. Palaamme Chebicille illalla noin klo 18.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan lenkille joko Järvenpään pyörälenkit Facebook-sivun kautta tai sähköpostitse. Tämä yhteislenkki on tarkoitettu JäPy:n jäsenille ja jäseniksi syksyn aikana liittyville.

Reitti

Kuva reittikartasta yllä (klikkaa suuremmaksi) ja linkki Garmin reittiin tässä.

Huoltoauto

Perässämme seuraa koko reitin ajan huoltoauto, jonne voi pakata mukaan varakiekot ja omat lisävarusteet yhdessä kassissa tai repussa. Huoltoautosta löytyy perustyökalut ja jalkapumppu. Hätätilanteessa huoltoauton kyytiin mahtuu kaksi polkijaa.

Kustannukset ja vastuut

JäPy vastaa lenkin reitin suunnittelusta, lenkin vetämisestä ja huoltoauton kustannuksista. Jokainen osallistuu lenkille omalla vastuullaan ja vastaa omasta vakuutusturvastaan. Kertaa ryhmässä ajamisen pelisäännöt täältä.

 

Jokainen maksaa itse oman lounaansa ja ostoksensa matkan varrella.

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon