top of page

JÄPY TUUSULANJÄRVI  TRIATHLON 4.6.2017

Kilpailu on täyteen varattu. Tervetuloa kisaamaan Järvenpäähän!

Katso videoinfo kisasta alhaalta. 

Jaa oma kisakokemuksesi!

#jäpytri

OPAS
LATAA
TEKNINEN

LUVASSA UPEA TRIATHLON-KAUDEN KÄYNNISTYSKISA JÄRVENPÄÄSSÄ!!

 

Järvenpään Pyöräilijät r.y. järjestää yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kotimaisen triathlonkauden avauskilpailun Järvenpäässä Tuusulanjärven upeissa rantamaisemissa. Kilpailuun on nyt ilmoittautunut 350 kisaajaa ja ilmoittautuminen on suljettu. Kilpailukeskus sijaitsee Vanhankylän kartanolla. Tapahtuma on osa Unelmien liikuntavuosi 2017 -kampanjaa.

Järvenpään keskustan ulkopuolella Tuusulanjärven rannalla sijaitseva Vanhankylänniemi on triathlon-harrastajan paratiisi! Tuusulanjärvi lämpenee keväällä nopeasti ja soveltuu uintiosuuteen erinomaisesti. Pyöräilyreitit kulkevat kohtuutasaisessa maastossa hyväpintaisia väyliä pitkin Hyrylän suuntaan ja takaisin. Viimeinen osuus juostaan Vanhankylänniemen ulkoilualueella.

Tervetuloa triathlon-kauden avaukseen Järvenpäähän! 

Jaa oma kisakokemuksesi!

#jäpytri

RAHANARVOISIA ETUJA

JA HAUSKAA SEURAA!

VANHIS ON TRIATHLON-HARRASTAJAN PARATIISI!

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailu on nyt täyteen varattu ja myös avatut lisäpaikat on täytetty. Kiitos kaikille ilmoittautuneille ja tervetuloa Järvenpäähän kisaamaan!

KILPAILUSARJAT JA -MAKSUT

Sprinttimatka

750 m – 20 km – 5 km)

M yleinen, N yleinen

M40, M50, N40 ja N50

Kunto M, Kunto N

Nuoret M19 ja N19

 

Maksut:

1.12 – 31.1.2017: 49 euroa

1.2.-31.3.2017: 54 euroa

1.4. – 28.5.2017: 59 euroa

 

Perusmatka

(1500m - 40km - 10km)

M yleinen N yleinen

M40, M50, N40 ja N50

 

Maksut:

1.12 – 31.1.2017: 59 euroa

1.2.-31.3.2017: 64 euroa

1.4. – 28.5.2017: 69 euroa

Huom! Valitessasi maksun laskulla, peritään 2 euron maksutapalisä.

KILPAILUREITIT

Tarkat kisareitit julkaistaan myöhemmin.

KILPAILUKESKUS

Kilpailu järjestetään kesäkuun ensimmäisenä sunnuntaina 4.6.2017. Kilpailukeskus sijaitsee Vanhankylänniemen Kartanossa. Kilpailun aikana käytössä on rantasauna peseytymistiloineen.

AIKATAULU, SÄÄNNÖT JA MUUT FAKTAT

Lataa itsellesi kilpailun tulostettava tekninen opas tästä.

OPAS
LATAA
TEKNINEN

Jaa oma kisakokemuksesi!

#jäpytri

HIENOT KISAREITIT VANHIKSEN YMPÄRISTÖSSÄ!

Kisareitit on suunniteltu siten, että myös yleisö pääsee mukaan nauttimaan

triathlon-kilpailun tiiviistä tunnelmasta. Varmista mahdolliset kisareittimuutokset teknisestä oppaasta!

Uintireitti

Uintireitti on pituudeltaan 750m. Kierros uidaan myötäpäivään. Sprinttimatkalla uidaan yksi kierros. Perusmatkalaiset lähtevät toiselle kierrokselle rannan kautta. Kilpailukeskus on merkitty sinisellä neilöillä.

Jaa oma kisakokemuksesi!

#jäpytri

Pyöräilyreitti

Pyöräreitti lähtee Vanhankylänniemestä kohti Tuusulaa. Ruskelan kohdalla käännytään oikealle ja tehdään edestakainen pisto kohti Jäniksenlinnaa. Paluumatkalla käännytään oikealle ja ajetaan jälleen kohti Tuusulaa. Kääntöpaikka on ennen Tuusulaa. Käännöksen jälkeen ajetaan suoraan takaisin kohti Järvenpäätä. Yhden kierroksen pituus on 20 km. Perusmatkalaiset lähtevät uudelle kierrokselle juuri ennen Vanhankylänniemen risteystä. Reitti on kumpuilevaa ja valtaosaltaan erittäin hyväpintaista asfalttia (päällystetty kesällä 2016). Kilpailukeskus on merkitty sinisellä neliöllä.

Juoksureitti

Juoksureitti lähtee kohti Vanhankylänniemen kärkeä. Takaisin käännytään koripallokentän kohdalla ja juostaan takaisin kilpailukeskukseen, josta jatketaan suoraan kohti Kaakkolan asuntoaluetta. Kaakkolassa juostaan lyhyt silmukka myötäpäivään ja palataan samaa reittiä kilpailukeskukseen. Yhden kierroksen pituus on 5 km. Juoksun reitti on hyvin tasainen, nopea ja lähes kokonaan asfalttia. Kilpailukeskus on merkitty sinisellä neliöllä.

KIITOS YHTEISTYÖKUMPPANEILLEMME!

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon kilpailu järjestetään vapaaehtoisvoimin seuramme toimesta. Tapahtuman sujuvuuden ja turvallisuuden varmistaa yli 100 kokenutta JäPy:läistä, joita ilman tapahtuman järjestäminen ei olisi mahdollista. Ratkaisevan taloudellisen avun tapahtuman järjestämiseen saamme yritysyhteistyökumppaneiltamme. Kiitos tuestanne - järjestetään yhdessä kaikkien aikojen triathlon-kauden aloitus!

 

Jaa oma kisakokemuksesi!

#jäpytri

Kiitos kaikille kilpailuun ilmoittautuneille. Tapahtuma on nyt täyteen varattu. Tervetuloa Järvenpäähän kilpailemaan!

TEHDÄÄN SE YHDESSÄ!

JäPy Tuusulanjärvi Triathlon on mukana valtakunnallisessa Unelmat liikkeelle -hankkeessa. Tavoitteena on lisätä liikettä Suomi 100 -juhlavuoden aikana osallistamalla eri ikäiset ja eri tavoin liikkuvat ihmiset ideoimaan, innostumaan ja kokeilemaan. Yhdessä muiden kanssa luodaan ja toteutetaan omat liikkumisen ja hyvinvoinnin unelmat!

JäPy Tuusulanjärvi Triathlonin yhteydessä tullaan järjestämään kaikille avoimia mahdollisuuksia liikkumiseen ja Vanhankylänniemi on loistava paikka viettää mukavaa kesäsunnuntaita kilpailua seuraten. Tervetuloa mukaan kokemaan liikunnan riemua Vanhankylänniemeen 4.6.2017!

 

Lue lisää Unelmat liikkeelle -hankkeesta täältä.

 

bottom of page