top of page
cycle and heart.png

JäPy:n kauden tärkeimmät päivät ovat 6.10. ja 24.11.!

 

Meitä JäPy:läisiä on jo rutkasti yli 200 ja löimme uuden jäsenennätyksen jälleen kesän aikana! Toimintamme on laajentunut ja ympäri Keski-Uuttamaata on nähty lukemattomia oranssinuttuja niin pyöräilemässä kuin tri-lajien parissakin. Nyt on tullut aika kokoontua yhteen ensin toimintapäivän merkeissä ja sitten perinteisissä pikkujoulujuhlissa.

JäPy:n toimintapäivä lauantaina 6.10. - ohjelmaa kaikille harrastajaryhmille

JäPy:n toimintapäivä on tarkoitettu kaikille seuran jäsenille ja toivomme, että näemme niin triathlonistit, maastopyöräilijät kuin maantiepyöräilijätkin yhteisillä lenkeillä. Kokoonnumme erilaisten lenkkien jälkeen yhdessä saunomaan ja ruokailemaan Vanhikseen. Naisten saunavuoro klo 14-15 ja miesten saunavuoro klo 15-16. Ruokailu klo 16.00 jälkeen Vanhiksen noutopöydästä.

Aktiviteettipäivän osallistumismaksu on 5 euroa per jäsen ja se maksetaan Vanhiksessa käteisellä ennen ruokailua. 

 

Valitse alta itsellesi mukavin toimintapäiväkattaus ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittauminen ensisijaisesti Facebookissa ja toissijaisesti seuran meiliin.

1) CYCLOLENKKI KESKUSPUISTOON

Lähtö Vanhankylänniemen Kartanolta klo 10.00. Tuo vaihtovaatereppu Vanhikseen säilytykseen lenkin ajaksi. Luvassa noin 4-5 tunnin ohjattu lenkki Keskuspuiston maisemiin kevyen liikenteen väyliä ja sorateitä sekä helppoja neulaspolkuja pitkin. Kahvitauko Maunulan Majalla Keskuspuistossa. Lenkin arvioitu keskinopeus 22-25 km/h. Lenkki soveltuu peruskuntoisille JäPy:läisille, joilla cycloajaminen tuttua. Kyseessä ei ole kisalenkki, vaan kaikki osallistujat huomioiva yhteislenkki : )

3) MAASTOPYÖRÄLENKKI TUUSULANJÄRVEN YMPÄRI

Lähtö Vanhankylänniemen Kartanolta klo 10.00. Tuo vaihtovaatereppu Vanhikseen säilytykseen lenkin ajaksi. Noin 4-5 tunnin MTB-lenkillä kierretään Tuusulanjärvi. Lenkkireitti sisältää sekä mutkatonta neulaspolkua että kipakampaa juurakkoa. Vauhti sovitetaan ryhmän mukaiseksi ja lenkki soveltuu maastopyöräilyä jo jonkin verran harrastaneille. Kaffepaussi pidetään lenkin puolivälin paikkeilla Vanhalla Unkalla. 

2) IISI CYCLOLENKKI KESKI-UUDELLAMAALLA

Lähtö Vanhankylänniemen Kartanolta klo 10.00. Tuo vaihtovaatereppu Vanhikseen säilytykseen lenkin ajaksi. Noin 3-4 tunnin leppoisampi lenkki suuntautuu Keski-Uudenmaan helpoille hiekkateille ja kevyen liikenteen väylille. Lenkin keskinopeus sovitetaan koko ryhmälle sopivaksi ja kaikkien osallistujien mukana pysyminen varmistetaan! Tälle lenkille voi hyvin osallistua myös maastopyörällä. Lenkkikaffet nautitaan matkan keskivaiheilla ja lenkin päätteeksi juostaan reilun vartin verran Vanhiksen alueella.

4) SAUVAKÄVELYÄ TERHOLAN KUNTORADALTA LÄHTIEN

Pyörälenkkien lisäksi on tarjolla hienosti koko perheen yhteiseksi aktiviteetiksi sopiva kävelylenkki, jolle lähdetään Terholan kuntoradan parkkikselta klo 11.00. Lenkin vetäjä Tiia Loponen lupaa jännän retken Terholan ja Paavonpolun lähimetsiin! Oma kartta ja kompassi tarvittaessa mukaan. Jos haluaa, voi reppuun pakata myös omat eväät. Lenkin arvioitu kesto on noin 2,5 tuntia ja lenkille voi osallistua myös ilman sauvoja. 

JäPy pikkujoulut lauantaina 24.11.

 

JäPy:n perinteiset pikkujoulujuhlat vietetään myöhemmin ilmoitettavassa paikassa lauantaina 24.11. Luvassa perinteinen ohjelma: ensin vähän turistaan ja muistellaan päättynyttä kautta, sitten nautitaan herkullisen joulupöydän antimista ja ruoan jälkeen on toivottavasti mahdollisuus saunomiseen. 

Pikkujoulujen ilmoittauminen käynnistyy myöhemmin, kun juhlapaikka on selvillä. 

bottom of page