top of page

Wattipodin kolme uutta jaksoa julkaistu!

Reetta Tuomalan ja Beni Kauhasen toimittama Wattipodi podcast saavutti nopeasti tuhansia kuuntelukertoja ja nousi Suomen sporttiaiheisten podcastien TOP10 listalle. Nyt Wattipodi on julkaissut kolme uutta jaksoa mielenkiintoista kuunneltavaa liikkumisesta.
KESTÄVYYSURHEILUN KLASSIKOT

Kesän kovimmat pyöräilytapahtumat: Kalevan Kierroksen pyöräily ja JäPy Classic

Hannu Saarinen on kokenut Kalevan Kierroksen kiertäjä. Tässä jaksossa tutustutaan kestävyysklassikkoon ja saat tietoa kesän 2022 Kalevan Kierroksen pyöräosuudesta, jonka Järvenpään Pyöräilijät järjestää.


JäPy Classic kuntoajotapahtuma tarjoaa mahtavan pyöräilyelämyksen Keski-Uusimaan upeimmilla pyöräilyreiteillä niin vasta-alkajalle kuin kokeneimmalle kisapyöräilijälle. Tommi Ikonen ja Harri Vuorimaa Jäpystä kertovat JäPy Classicista sekä Kalevan kierroksen pyöräosuuden suunnittelusta.MAASTOPYÖRÄLLÄ METSIIN JA ALAMÄKIIN

Joonas Jussilan tie JäPy:n MTB-koulusta alamäkiajocupin voittoon

Maastopyöräily alalajeineen on mahtava harrastus, joka vaatii taitoa ja älyä. Suosio kasvaa jatkuvasti ja Jäpy on mukana tukemassa harrastuksen aloitusta lasten maastopyöräkoulun merkeissä. Antti Hongisto ja Kalle Miettinen kertovat rakkaasta harrastuksestaan, parhaista reiteistä Järvenpäässä ja auttavat aloittelijoita lajin pariin.


Jaksossa tutustutaan Joonas Jussilaan, joka on polkaissut JäPy:n MTB koulusta muutamassa vuodessa ikäluokkansa huipulle MTB alamäkiajossa.


VAHVA KEHO JA MIELI

Heli Vienonen on toiminut personal trainerina ja perehtynyt voimaharjoitteluun Suomessa ja ulkomailla. Markus Tirranen toimii Keravan seurakunnan kirkkoherrana ja auttaa lisäksi liikkujia Kuntosaluksella. Wattipodin voimaharjoitteluun keskittyvässä jaksossa keskustelemme voimaharjoittelun kokonaisvaltaisesta merkityksestä hyvinvointiin ja kuulemme loistavia vinkkejä pyöräilijän ja triathlonistin voimaharjoitteluun.
Reetta Tuomalan ja Beni Kauhasen toimittamasta Wattipodista on julkaistu kolme uutta jaksoa.


Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page