top of page

Uusi JäPy hallitus kokoontui Gustavelundissa ja viitoitti seuran strategiaa tuleville vuosille

JäPy:n syyskokouksessa valittu hallitus kokoontui Gustavelundiin 13.1.2024 käymään läpi seurastrategiaa ja suunnittelemaan seuran tulevaisuutta vuosille 2024–2027. Seuran hallitus on aiempinakin vuosina varannut päivän strategian läpikäymiselle ja sen mahdolliselle päivittämiselle. JäPy hallitus kiteytti seurastrategian tulevillekin vuosille näin:


”JäPy toimii rakkaudesta lajiin ja yhdessä liikkumiseen. Mahdollistamme onnistumisen ja itsensä ylittämisen eri kokemustasoilla ja tavoitteilla. Kannustamme jäseniä kilpailutoimintaan ja tarjoamme tukea valmennuksella ja koulutuksella.  Saamme voimaa toistemme auttamisesta ja aktiivisesta osallistumisesta yhteiseen toimintaan. Vahvistamme JäPy brändiä modernilla viestinnällä digitaalisissa kanavissa. Kohdistamme toimintamme erityisesti tavoitteellisesti treenaville maantiepyöräilijöille, triatlonisteille ja maastopyöräilijöille pääkaupunkiseudulla.”

 

Hallitus haluaa rohkaista kaikkia JäPy:n jäseniä mukaan toimintaan! Onko sinulla treeni-idea, jonka uskot kiinnostavan muita seuran jäseniä? Tunnetko (tai oletko itse) liikkumisen tai siihen liittyvien asioiden asiantuntija ja haluat jakaa tietoasi muille jäsenille? Tai oletko sellaisen yrityksen edustaja, jonka tuotteiden/palveluiden uskot kiinnostavan muitakin jäseniä? Ota yhteys JäPy hallitukseen ja lähde meidän tuellamme viemään ideaa eteenpäin!

 

Alkaneen vuoden aikana järjestämme jälleen monien toivoman triathlonkisan! Ruukki Triathlon järjestetään historiallisen Ruukin ympäristössä Kellokoskella ja siellä tarjoamme sprinttimatkan ja yritysviestin lisäksi täysin uuden tavan kokeilla kisaamista turvallisessa ja kannustavassa tapahtumassa! Kutsumme kaikki JäPyn jäsenet mukaan Ruukki Tri:n sisäpiiriin! Liittyminen ei sido mitenkään, mutta saat parhaat tiedot tulevasta kisasta ja voit itse osallistua tuottamaan hyvää mieltä osallistujille haluamallasi tavalla. Liity tästä sisäpiiriin!


Syksyllä järjestämme jälleen JäPy Classicin, jossa on tarjolla aika-ajomahdollisuus, yhteislähtö sekä ohjatut leppoisat nopeusryhmät. Ja tällä kertaa JäPy Classicissa mukana vielä Kalevan Kierroksen aika-ajajat.

 

Lisäksi järjestämme yhteislenkkejä, hauskoja tapahtumia ja tarjoamme valmennuksellista tukea sekä maastopyöräilyssä että triathlonissa. Alkamassa on jälleen aktiivinen JäPy vuosi! Kiitos, että olet mukana!

 

Liikunnallisin terveisin,

 

JäPy hallitus


JäPy hallitus Gustavelundissa 13.1.2024. Vasemmalta Jape Virtanen, Minna Ikonen (seurasihteeri), Riikka Rusanen, Pekka Jääskeläinen, Tommi Ikonen (varapuheenjohtaja), Harri Vuorimaa, Sampsa Puttonen ja Beni Kauhanen (puheenjohtaja).

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page