top of page

Sampsa Puttosen vinkit oman kehon kuunteluun ja palautumiseen

Wattipodin viidennessä jaksossa keskitytään palautumiseen, oman kehon kuunteluun ja mentaaliharjoitteluun. Psykologian tohtori ja Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Sampsa Puttonen on työssään keskittynyt palautumistutkimukseen ja myös itse testannut oppejaan käytännössä. JäPyä edustavalta Sampsalta löytyy paljon käytännön kokemusta treenaamisesta ja hän on kuntourallaan saavuttaanut mm. Suomenmestaruusmitaleita. Sampsa painottaa kohtuullisuutta harjoittelussa ja uskoo kasvisruokailun vaikutukseen yleisessä hyvinvoinnissa.


Wattipodin suosio on rikkonut kaikki odotuksemme ja olemme saaneet jo yli tuhat kuuntelijaa podcastillemme. Nöyrä kiitos kaikille kuuntelijoille ja upeille vieraillemme! Kenet sinä haluaisit kuulla Wattipodin vieraana? Lähetä vinkkisi JäPy meiliin jarvenpaanpyorailijat@gmail.com


Kuuntele Sampsan jakso tästä. Wattipodi löytyy myös iTunes ja SoundCloud alustoilta hakusanalla "Wattipodi".Sampsa Puttonen Kuusijärvellä elokuussa 2020 odottamassa voittamaansa SM pronssimitalia.

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page