top of page

Ruukki Triathlon 2.6.2024 - haasta itsesi, voita itsesi!

Järvenpään Pyöräilijät ry järjestää ainutlaatuisen Ruukki Triathlonin Kellokosken luonnonkauniissa ja historiallisissa maisemissa 2.6.2024. Kisamatkoina tapahtumassa ovat sprintti sekä Ruukin erikoinen ja yritysviesti lyhyemmällä uintimatkalla. Ruukki Triathlon on unohtumaton seikkailu triathlonharrastajille, jotka etsivät jotain erityistä. Tämä tapahtuma yhdistää rajoitetun osallistujamäärän, ainutlaatuisen reitin, kokonaisvaltaisen elämyksen ja korkeatasoiset järjestelyt, luoden kilpailun, joka erottuu massasta.


Tuusulan Kellokoski valikoitui kisapaikaksi kauniin luonnon, kulttuurihistoriallisen ympäristön sekä kyläyhteisön ansiosta. ”Aloimme syyskuussa suunnitella jatkoa Tuusulanjärvi Triathlonille Mirja Puhakan ja Meri Långströmin kanssa. Useiden pohdintakierrosten jälkeen meistä kuitenkin tuntui, että haluamme viedä kisat ihmisten keskelle Kellokoskelle. Avouintitreenimme ovat vuosien saatossa siirtyneet Kellokoskelle ja halusimme näyttää tämän upean paikan muillekin harrastajille. ” kilpailun johtaja Reetta Tuomala avaa kisan taustoja.


Rajoitettu osallistujamäärä


Ruukki Triathlonissa matkoja ja osallistujamäärää on rajattu, jotta kokemus olisi mahdollisimman tiivis ja laadukas.  ”Jokainen kilpailija saa ansaitsemansa huomion ja tuen. Lisäksi pystyimme tiivistämään aikataulua niin, että saamme maalialueelle ja kisakylään parhaan mahdollisen tunnelman. Tahdomme luoda kisan, jollaista ei ole ennen koettu. ” kertoo kisasihteeri Mirja Puhakka.


Ainutlaatuinen reitti


Uinti tapahtuu hitaasti virtaavassa ja kauniin luonnon ympäröimässä joessa. Uinnin lähtö tapahtuu rolling start -periaatteella Kellokosken uimarannalta. ”Olen uinut joessa usein, enkä ole koskaan tuntenut uidessa joen virtausta. Rannat ovat lähellä ja takaamme hyvin merkityn uintireitin sekä hienon kokemuksen.” kertoo uintireitistä sekä kisan turvallisuudesta vastaava Marko Heino. Jokiveden lämpötila on ELY-keskuksen seurannan perusteella alkukesästä saman lämpöistä kuin esimerkiksi Tuusulanjärven vesi.


Pyöräreitti, Kellokoski - Uudenkylän koulu – Kellokoski, on hyvin tasainen ja asfaltti priimakunnossa. Juoksureitti kulkee historiallisessa sairaala- ja tehdasmiljöössä.


Korkeatasoiset järjestelyt


Järjestelyt ja palvelut Ruukki Triathlonissa ovat huipputasoa. Turvallisuus on ensisijainen tavoite, ja tapahtumaan liittyvät logistiset asiat on suunniteltu tarkkaan. Panostamme turvallisuuden lisäksi ajanottoon ja kisakylän palveluihin.

Kisakylässä Männistön tanssilavalla virkistäydytään, tavataan tuttuja ja tehdään varustelöytöjä. Meri Långström on suunnitellut kisakylän ohjelmaa: ”Männistön lavan ympäristössä on hienot fasiliteetit triathlon karnevaaleille. Alueella on maalin lisäksi erilaisia palveluita, ruokaa sekä tuote-esittelyjä. Tahdomme katsojien ja kisaajien viihtyvän alueella, jotta maaliin tulo on jokaiselle ainutlaatuinen elämys.”


Ruukki Triathlon 2024 on enemmän kuin kilpailu – se on seikkailu, yhteisö ja elämys. Rajoitettu osallistujamäärä, ainutlaatuinen reitti, kokonaisvaltainen elämys ja korkeatasoiset järjestelyt takaavat, että tämä tapahtuma jää syvälle jokaisen osallistujan muistiin. Valmistaudu elämäsi triathlonkokemukseen Ruukissa ja ilmoittaudu mukaan nyt heti!

Comments


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page