top of page

Jutta Puranen SM-sprintin pronssille Kuusijärvellä!

Kaikkiaan 20 JäPyläistä starttasi viikonloppuna 10-11.6.2023 Kuusijärvi triathloniin eri matkoille haastamaan itseään parantamaan ennätyksiään ja taistelemaan Suomenmestaruusmitaleista. Suurin osallistujamäärä nähtiin SM-sprinttimatkalla, jossa päivän kisakuntoaan koetteli kaikkiaan yhdeksän sekä perusmatkalla, jossa oli mukana kahdeksan JäPyn triathlonistia. Keliolosuhteet olivat hyvälle kisamielelle ja hyville kisavauhdeille tänäkin vuonna loistavat, kun Kuusijärven vesi ehti nousta jo päälle 17 asteiseksi ja osallistujat saivat nauttia aurinkoisesta säästä.

JäPyläisistä Jutta Puranen sijoittui sprinttimatkan SM-kilpailujen N23 peesivapaassa sarjassa hienosti pronssille ja oli kaikista naisista neljänneksi nopein ajalla 1:14:20. Jäpyn viikonlopun toisen pronssimitalin toi Arja Puttonen sprintin N60 sarjassa.

Miehistä nopeinta vauhtia SM- sprinttikisassa piti Toni Pilsari M50 sarjassa sijoittuen kovatasoisessa sarjassa viidenneksi ajalla 1:11.43. Onnittelut mitalisteille ja kaikille osallistuneille viikonlopun upeista suorituksista!

Jutta Puranen maaliintulossa Kuva: ONEVISION.FI