JäPy viikonloppu Vahterusringillä Uudessakaupungissa

Mukava joukko jäpyläisiä suuntasi tammikuun lopulla ihanteellisiin harjoitusolosuhteisiin Uudenkaupungin Vahterusringille. Viikonlopun keli oli kuin tehty sisäpyöräilylle, kun lunta tuprusi oikein kunnolla ja pakkanen paukkui. Vahterusringin kuntoputkessa asvaltti oli kuivaa ja lämpötila säädylliset noin viisi astetta. Koronarajoitusten takia olimme rajanneet osallistujamäärän viiteentoista henkilöön. Jakauduimme radalla pienryhmiin, joissa ajaminen sujui leppoisasti. Noin kilometrin pituisella radalla on mukavasti korkeuseroa ja muutama terävä käännös, mutta kaiken kaikkiaan ajaminen putkessa on oikein mielekästä ja harjoitteluaika meni joutuisasti. Koko rata oli varattu JäPy:lle kolmeksi tunniksi sekä lauantaina että sunnuntaina ja palvelu Vahterusringillä pelasi mainiosti! Majoitus oli varattuna hotelli Aquariuksessa, jossa meille oli varattu oma tila pyörien säilytystä varten ja erillinen ruokailutila pastabuffalla. Kiitos Vahterusringin tiimille, hotelli Aquariukselle ja kaikille osallistujille!



Kuvassa vasemmalta Antti Mäkelä, Harri Mattila ja Pasi Karjalainen. Äärimmäisenä takana Markus Tirranen keskellä ja Jukka Vanninen vasemmalla.



Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png

© 2020 Järvenpään pyöräilijät ry - JäPy - Design by Snowwhere Productions.

OTA YHTEYTTÄ!

 

JäPy on Keski-Uudellamaalla toimiva seura, jonka tarkoituksena on pyöräilyn ja triathlonin edistäminen tarjoamalla positiivisia elämyksiä näiden harrastusten parissa.

LIITY SEURAAN!

 

Miksi liittyä seuraan?

Jäsenedut

Liittymislomake

Tietosuojaseloste

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Wix Facebook page
  • Strava icon.png
  • YouTube Social  Icon