top of page

JäPy Bianchi Cupissa ajettiin ennätysvauhtia tänään!

JäPy:n Bianchi Cup keräsi mukavan joukon innokkaita ketjunpyörittäjiä loppukauden vauhdikkaaseen karkeloon Järvenpäähän. Keli oli tyyni ja lämpöä riitti vielä reilut 15 astetta aina kisan loppuun asti. Avoimen luokan lähdössä ensimmäiset iskut nähtiin heti paukun jälkeen Nummisten mäessä ja toisella kierroksella Lauri Pitkänen (CCH) ja Kimmo Kananen (IBD Cycling) saivat itsensä irti pääjoukosta. Lauri Pitkänen oli maalimäessä tänään voimakkaampi ja vei avoimen luokan voiton ennätysajalla 58:11 ennen Kimmo Kanasta. Lahden Pyöräilijöiden Sampo Malinen ajoi kolmanneksi. JäPy:n parhaasta tuloksesta tänään vastasi Antti Mäkelä, joka ylitti maalilinjan sijalla 10. Naisten Elite-luokan nopein kuski tänään oli Alli Koskinen (IBD Cycling) ennen BiBi Racingin Tiia Halosta ja Meeri Säilyä.


Juniorilähdössä nähtiin tänään kolme innokasta polkijaa. Sisu Kanerva (Lapy/M-12) ajoi radan aikaan 10.11. Katja Kornienkon (CCH/N-12) aika oli 10.48 ja LaPy:n Pipsa Kanerva ylitti maalilinjan aikaan 11.00.


KAT-3 ja Harrasteluokassa käytiin tasainen kilpailu ja maaliin ajettiin isolla pääjoukolla. Lähdön nopein tänään oli Sakari Kuisma (IBD Cycling), toisena maalissa oli Marko Kuisma (HyPy) ja kolmanneksi sijoittui Jurvan Voiman Petri Elomaa.


Kisan kuvagalleria avataan huomenna ja samalla julkaistaan videot maaliintulosta. Järvenpään Pyöräilijät kiittää kaikkia osallistujia sekä Fazeria makoisista kisatarjoiluista!




Yleisen luokan kärkikolmikko maalissa. Voittaja Lauri Pitkänen (CCH) keskellä, kisan toinen Kimmo Kananen (IBD Cycling) vasemmalla ja Lahden Pyöräilijöiden Sampo Malinen kolmantena.



Elite-luokan naiset lähtöalueella.



KAT-3/Harrasteluokan kärkikolmikko.



Juniorilähtö

Comentários


Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page