top of page

Tutkittua tietoa treenamisesta + workshop!

Järvenpään Pyöräilijät järjestää jäsenilleen kaksi huippuluentoa sekä workshopin moderniin treenaamiseen liittyen.

Jukka Mäennenä: Pyöräilijän voima- ja oheisharjoittelu (luento ja workshop)

27.2. klo 18.00-19.15 Järvenpää-talo ja workshop 19.30-20.30 Kuntosalus

Torstaina 27.2. saamme vieraaksemme fysiikkavalmentaja Jukka Mäennenän, jolla on yli 15 vuoden kokemus maasto- ja BMX-pyöräilystä sekä näiden lajien valmennuksesta. Jukka kirjoittaa säännöllisesti treenaamisesta alan johtaviin julkaisuihin ja on yksi alan arvostetuimman tietokirjan "Voimaharjoittelu" kirjoittajista. Mäennenä on luvannut paljastaa JäPy:n jäsenille parhaimmat voimaharjoitteluvinkit sekä opastaa kädestä (tai selästä) pitäen oikeisiin tekniikoihin. Luento-osuudella keskitytään voimaharjoittelun muuttujiin, lajikohtaisiin treeneihin sekä yleismpiiin kompastuskiviin. Luennon jälkeen suuntaamme Salukselle, jossa toteutetaan tunnin mittainen napakka workshop käytännön esimerkein. Ilmoittaudu erikseen luennolle ja workshoppiin! Paikkoja rajoitetusti.

Janne Kallio: Treenaa tehokkaasti - teknologia apuna kestävyysharjoittelussa 9.3. klo 18.00-19.30 Järvenpää-talo Janne Kallio on itse kokenut triathlonisti, joka on työssään Suunto Oyj:llä erikoistunut digiteknologian hyödyntämiseen treenaamisessa. Hän on perustanut Suunnolle movescount palvelun, liidannut digitaalista markkinointina sekä ollut mukana Suunnon laitekehityksessä. Janne kertoo illan aikana parhaat tavat hyödyntää teknologiaa ja laitteita treenaamisessa sekä selittää, mihin urheiluteknologian toiminnallisuudet perustuvat.

Ilmoittaudu mukaan luennolle! Paikkoja rajoitetusti.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page