top of page

Viisikko Velotourilla

Käytiin polkasemassa Velotourin pitkä kuntoajo (150km - 30km/h-ryhmä). Reitti presiis sama kuin Eliten kisassa. Kohdallemme ei osunut eliten kisan kaltaista raportoitua dramatiikkaa vaan kaikki kuskit pääsivät ehjänä reitin läpi (tai mistä mä tiedän mitä siellä mun selän takana tapahtui). Saatiin alussa hyvät paikat peesissä heti vetoryhmän takaa josta oli hyvä smyygailla heidän toimintaansa ja verrata sitä omaan yhteislenkkiajoon. Liekö vetoporukka ollut poissa infotilaisuudesta tai sitten he eivät tienneet mitä ryhmää ovat vetämässä koska ei aikaakaan lähdöstä kun keskari heilui pitkälle yli 33km/h 🤪Meidän kovajalkainen ryhmä ei tästä ollut moksiskaan, koska ajeltiinhan tässä tuttuja teitä kohti Porvoota jossa olisi reitin ainoa pysähdys. Porvooseen päästyä taisi kova alkuvauhti hieman hyydyttää vetoporukkaakin, tai ainakin näin Lassin kanssa pääteltiin ja tarjosimme auttavan käden. Siitä loppumatka (n.75km) vierähti mukavasti vetoringissä ja loppua kohden mun ja Lassin vetovuorot vaan pitenivät 😬 Summasummarum. Maaliin päästiin pientä Velodromille ajon kauneusvirhettä lukuunottamatta ja maalissa ilme oli jo iloisempi kuin lähtiessä. Kiitos Lassi, Jonne, Mikko ja Kai 👏

Harri Vuorimaa Ps. Kai, ensi kerralla sitten sinne Velolle portista sisään, ei sitä päin 😂 (noh, onneksi tästä selvittiin henkisillä kolhuilla 👍).

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page