top of page

JäPy:lle voitot kaikissa Masters 1 sarjoissa tänään Forssassa!

Forssassa ajettiin tänään Masters-lähtö osana isoa Suvi-Ilta urheilutapahtumaa. Kilpailu oli osa Masters-cupia ja kuskeja kaikkiaan lähtöviivalla noin 40. Noin 95 kilometrin mittainen reitti kulki Forssan pohjoispuolella ja oli maastoltaan tasainen. JäPy:stä kilpailuun starttasivat Vesa-Matti Jussila, Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen, Harri Mattila, Stefan Sirkiä ja Beni Kauhanen. Vastoin ennakko-odotuksia irtosi pääjoukosta hatka heti kilpailun alkupuoliskolla. Hatkaan pääsi JäPy ampaisemaan ensin Pasi Karjalainen ja sen jälkeen myös Mika Kariluoto. Tämä kuuden kuskin irtiotto pääsikin sitten ajamaan aina maaliin asti ja loppukirissä vahvin oli Mika Kariluoto voittaen sekä lähdön että oman M40 sarjansa. Hatkassa maaliin tullut Pasi Karjalainen kuittasi myös oman M45 sarjansa voiton ja myös pääjoukon kirin tänään napannut Beni Kauhanen voitti oman M50 sarjansa. Pääjoukossa nähtiin tänään erinomaista joukkueajamista meiltä, eikä tulosta olisi syntynyt ilman Veskun, Stefun ja Harrin loppuvetoja. Muutoin vauhdinpidosta ja pääasiassa myös vedoista huolehtivat IK32:n Kari Pajanne ja LaPy:n Tommi Järvinen. Masters-lähdön perässä startanneeseen kuntoajoon osallistui ainakin JäPy:n Markus Koskela.

Kiitos kaikille kilpakavereille siististä ajamisesta, Mikko Leistille kisajunailuista ja järjestäneelle seuralle Forssan Salamalle. Hienosti hoiditte homman taas tänään!

JäPy:n Masters-joukkue tänään Forssassa. Vasemmalta Stefan Sirkiä, Beni Kauhanen, Vesa-Matti Jussila, Mika Kariluoto, Pasi Karjalainen ja Harri Mattila.

Mika Kariluoto lähdön ja M40:n voittoon tänään! Kakkonen IK32:n Anssi Rinne ja kolmonen TVC:n Tomi Huhtamäki.

Pääjoukon hyvällä joukkueajolla onnistuttiin tänään järjestämään kirivoitto Kauhaselle : )