top of page

Liedossa kisattiin OJ ajot viikonloppuna kaatosateessa

Liedon kisat ovat vakiinnuttaneet paikkansa kansallisessa kisakalenterissa ja hienosti Team Velo Cycling hoitaa aina järjestelyt Samu Laineen johdolla. Keleihin eivät nämäkään järjestäjät valitettavasti voi vaikuttaa ja taas tänään ajettiin maantiekilpailut rankassa sateessa. Lauantaiseen "Tienoon Tempo" aika-ajoon JäPy:stä starttasi miesten yleiseen sarjaan Antti Mäkelä, Klaus Nummela ja Tuomas Ratilainen. M70 sarjaan osallistui JäPy:n Hannu Saarinen. Meno Tienoon tempon aika-ajoradalla oli rapeata ja JäPy:läisten sijoitukset olivat ryhmissään puolivälin havinoilla muiden seurojen (lähinnä LaPy:n) putsatessa pöydän.

Yhteislähtökilpailussa JäPy:n Jussi Telkkinen on kehittynyt tällä kaudella loikaten ja tänään Jussi starttasi ensi kertaa Elite-luokan lähtöön yhdessä Antti Mäkelän ja Teemu Salovaaran kanssa. Jussin matka katkesi valitettavasti rengasrikkoon, mutta Antti ajoi tänään väkevän ajon sijoittuen kahdeksanneksi.

Kilpasarja ajoi tänään yhdistettynä Master-luokkiin, joten koolle saatiin mukavan kokoinen ryhmä kisaajia. JäPy:stä viivalle asettuivat Antti Liesjärvi, Marko Myllykangas, Petteri Kuittinen, Pasi Karjalainen, Beni Kauhanen, Seppo Aaltonen, Sami Tamm ja Mika Kariluoto. Taivas repesi pian lähdön jälkeen ja tie lainehti paikoin vedestä. Se ei kuitenkaan menoa hidastanut, vaan tänään ajettiin pääjoukossa mukavan reipasvauhtinen kisa. Master-luokissa JäPy saavutti mukavan menestyksen, kun sekä Mika Kariluoto (M40) että Seppo Aaltonen (M55) voittivat oman sarjansa ja Beni Kauhanen (M50) sijoittui yllättäen ojaan ajon ja neljän kuskin sooloajon jälkeen kolmanneksi. Kilpasarjassa Petteri Kuittinen ajoi kauden ensikisassaan sijalle 15 ja Antti Liesjärvi sijalle 20. Muut JäPy:läiset joutuivat tänään valitettavasti jättämään kisan kesken.

Keskellä M40 sarjan voittopokaalin napannut Mika Kariluoto ja vasemmalla M50 sarjan kolmossijan yllättäen saanut Beni Kauhanen.

JäPy:n teräksinen Seppo Aaltonen haastaa edelleen paikoin yli 30 vuotta nuoremmat kilpailijansa ja harvasta kisasta Seppo lähtee kotiin tyhjin käsin. Tänään voittopokaali sarjassa M55.

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page