top of page

Tiina puranen vauhdissa HCR:lla 13.5.2017


Helsingin kadut täyttyivät lauantaina 13.5.2017 juoksijoista. Yli 10 000 ilmoittaututunutta juoksijaa 64 eri maasta kerännyt Helsinki City Run juostiin eilen Helsingissä. Järjestäjän mukaan maaliin asti juoksi liki 7 700 juoksijaa. Myös JäPyn Tiina Puranen kävi testaamassa kevätkuntoa ennen varsinaisen triathlon-kauden alkua.

Tiinalla oli takana muuttoviikko ja kilpailua edeltävä yö oli työvuoro. Hän päätti kuitenkin hyvin nukutun yön jälkeen lähteä juoksemaan Helsinki City Run ilman paineita ja omien sanojen mukaan nauttimaan päivästä. Sää oli ihanteellinen juoksuun, lämpötila reilut kymmenen astetta eikä juuri tuullut. Aurinko jopa lämmitti eikä tarvinnut pukea hirveästi päälle.

Pukuhuoneessa Tiina tapasi vanhan ystävän, jonka kanssa he ovat olleet yhdessä useana vuotena HCM:llä jäniksinä. Yhteistuumin he päättivät juosta koko matkan yhdessä. Päätös oli hyvä ja vauhdinpito sujui yhdessä helposti, loppua kohti he onnistuivat jopa kiristämään tahtia. Matkakin taittui nopeasti kun oli juttuseuraa.

Maaliin he saapuivat samaan aikaan ajassa 1.30.31 tuntia. Tiina oli kaikista naisista 19. nopein ja voitti N45 -sarjan toiseksi tulleeseen yli kuudella minuutilla. JäPy onnittelee Tiina hienosta juoksusta!

Päällimmäiseksi Tiinalle jäi hyvä fiilis päivästä. Juoksu tuntui kulkevan hyvin, jalat kevyet ja sykkeet maltilliset. Talven harjoittelu on onnistunut ja tämä tietää hyvää tulevaa kautta ajatellen.

Ensi lauantaina sitten Tiinan tie vie Vantaan extremerunille. Se on ensimmäinen osakilpailu Vantaan kestävyyskierros -kilpailussa.

JäPyläisistä Helsinki City Runin kävi juoksemassa myös Jussi Ranta, joka kärsi loppumatkalla pohjekrampeista. Jussin loppuaika 1.42.07 tuntia. Onnea Jussi - hienosti sinnitelty!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page