top of page

XCE- ja XCO SM- ja ISM kilpailut 23-24.7.2016

Lauantaina ja sunnuntaina kilpailtiin maastopyöräilyn Eliminator ja Olympic suomen mestaruuksista jo perinteisellä Korson XCO –radalla. Lauantaina XCE:ssa Jäpyä edusti Mika Kariluoto, sijoittuen hienosti neljänneksi. Tuloset löytyvät http://korsonkaikumtb.sporttisaitti.com/kilpailut-races/xce-sm-2016/tulokset/

kuva yllä Mika Kariluoto, kuvaaja Tarja Kiviranta

Sunnuntaina vuorossa oli XCO SM ja ISM kilpailu. Jäpyn maastopyöräkoulu oli loistavasti edustettuna, kun M10 sarjassa ajoivat Eero Jääskeläinen ja Ville-Veikko Luomala. M12 sarjaan mukaan lähti Iiro Jäntti, Ukko-Pekka Luomala, Joona Saarnio ja Jani Salo. M40 sarjassa mukaan lähti allekirjoittanut ja Mika Kariluoto.

M10 sarjassa Eero ajoi sijalle 12 ja Ville-Veikko sijalle 14.

kuva yllä Eero maalissa

kuva yllä Ville-Veikko maalissa

kuva yllä M10 sankarit

M12 sarjassa Ukko-Pekka oli joukon nopein, ollen 12. Iiro oli sijalla 14, Jani sijalla 15 ja Joona sijalla 16.

kuva yllä M12 Jäpyläiset vauhdissa

kuva yllä Ukko-Pekka

kuva yllä Iiro maalissa

kuva yllä Jani maalissa

kuva yllä Joona maalissa

M40 sarjassa allekirjoittanut joutui toteamaan päivän kunnon riittämättömäksi turvalliseen ajoon ja keskeytin ensimmäisen kierroksen jälkeen. Mika Kariluoto taisteli itsensä sijalle 8.