Avovesiuinnin intensiivikurssi 30.5. - 8.6.2016


JäPyn triathlon-toiminta on saatu mukavasti käyntiin ja paljon uusia innokkaita triathlonista kiinnostuneita on tullut seuraan. Tuusulanjärvelle Vanhankylänniemeen on viety poijut järvelle sekä tehty n. 600 m:n pituinen uintirata, jossa tulemme järjestämään yhteisiä uinti- ja yhdistelmäharjoituksia kesällä.

Triathlon -tapaamisessa toivottiin mm. yhdistelmäharjoituksia sekä avovesiuinnin kurssia. Nyt vastaamme jäsenten toiveeseen ja JäPyn ensimmäinen avovesiuinnin intensiivikurssi pidetään touko-kesäkuun vaihteessa.

Onko ensi kesän tavoitteena triathlon? Kaipaatko apua avovedessä uintiin? JäPyn ensimmäinen avovesiuinnin intensiivikurssi starttaa maanantaina 30.5.2016.

Paikka: Vanhankylänniemi (Stålhanentie 4, 04400 Järvenpää, Vanhankylän Kartano ).