top of page

Tri -porukan tapaaminen 2.5.2016

Kevät on jo pitkällä, jäät lähteneet ja useimmilla jo pyöräilykausi ulkona alkanut. Toiset ovat käyneet jo ulkomaillakin hakemassa kilometrejä alle ja treenaamassa lämpimissä olosuhteissa.

JäPyssä toimii aktiivinen triathlon -tiimi, mutta seurassa on myös paljon niitä triathlonisteja, joita emme ole tavanneet yhteisissä treeneissämme. Ajattelimme koota ennen kesäkauden alkua JäPy:n triathlonistit yhteen paikkaan ja käydä läpi workshop -tyyppisesti kesän triathlon-toimintaa seurassamme. Nyt sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, minkälainen se on ensi kesänä.

Kokoonnumme maanantaina 2.5. klo 18:00 alkaen Danske Bankin tiloissa Järvenpään keskustassa osoitteessa Sibeliuksenkatu 18, Järvenpää. Danske Bank on Janne-kävelykadun varrella Prisman puoleisessa päässä.

Keskustellaan ainakin seuraavista asioista:

- Minkälaista seuratoimintaa kaivataan kesällä?

- Mitä yhteisiä harjoituksia toivot?

- Onko innokkuutta esim. avovesiuintikurssiin

- Käydään läpi Suomen triathlonkesän kilpailukalenteria

Paikalla on myös tuotemyyntiä, esim. High5 ja Squeezy energiageelejä ja urheilujuomaa, Sportfullin pyöräilyvaatteita (esim. takkeja), irtohihoja ja -lahkeita sekä CompressSport -säärystimiä, pyöräilyhanskoja sekä joitakin hiihtovaatteita (takkeja, pipoja, hanskoja) sekä mononsuojia.

Tervetuloa tuomaan ajatuksia ja ideoita yhteiseen toimintaamme. Workshopissa tarjolla pientä purtavaa, pyydämme tri -tapaamiseen tuelvien ilmoittautumiset seuran sähköpostiosoitteeseen täältä.

Tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen JäPy-triathlon kesä!

Näissä iloisissa tunnelmissa JäPy -triathlonistit lähdössä 1000 m:n pyrähdykseen yhteistreeneissä!

Viimeisimmät päivitykset
Seuraa hyvää seuraa
  • Facebook Basic Square
  • Strava icon.png
bottom of page